Take Away - "Husmandskost & Gourmet Take Away"​ - Uge 45 til 51

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har nogen spørgsmål.​​

Hverdagsmad og Gourmet til weekenden​

​Skulle du/ I have brug mad på andre dage så spørg bare. Vi kan altid sammen finde en menu, der passer til jeres komsammen.

Husk vi laver også "julefrokost" ud af huset ligesom vi holder fast i traditionerne​, i restauranten med vores Advents brunch​

uge 45 - 51.
​Hverdags mad
​Onsdag og Torsdag

se mad ugeplan nedenfor
​uge 46 til uge 51

                      pris pr. cov. 92 kr.

​bestilles senest samme dag inden kl.12

    Uge 48

  ​Chili con carne med dirty rice og 

"Tucson-tomatsalat"

eller

  Tandoori kylling ris og raita

 Uge 49

  Brunkål med røget flæsk og kålpølse

eller

  Quiche Lorraine med salat af kål, appelsin, granatæble m.m. og

koldhævet brød

Uge 50 

   Sandwich af koldhævet durumbrød med langtids stegt oksemørbrad, bløde løg, tomatrelish, b.b.q. sauce og coleslaw

(den skal serveres varm og er garanteret mættende)

eller

  Westcoast Fishcakes med sauce Tartare, mushypeas og 

ovnbagte kartofler

Uge 51

  Cottage-pie med grønkålssalat

(okse & kartoffel)

eller

  Lasagne Ambassadeur med "julesalat"

Maden afhentes på dagen i tidsrummet 17.00 -17.30

Du kan bestille på følgende 3 måder:

  • skriv din bestilling i den sorte box ude til højre på denne side​.
  • Skriv en sms til 28351028
  • Ring på 75162211

​​Gourmet Take Away fredage og lørdage​

Bestilles senest dagen før inden kl. 20.00

Skulle der være en begivenhed der fortjener Gourmet Take Away Tirsdage, Onsdage eller Torsdage, så spørg bare. Vi sammensætter gerne en personlig menu ud fra vores udbud af dagens råvarer.

​Uge 47

Jordskokke suppe med tomat bagt med urtecrust og​ Chorizo 

(gluten, smør)

❁❁❁​

"Loin" af Oksefilet og braiserede oksehaler i savojkål, cremet hvidløgs-kartoffelmos, sauce Espangole og rodfrugts salat 

(vin/sulfitter, mælk/smør)

❁❁❁​

Bondepige med slør

(chokolade, gluten, fløde, æg)

​​3 retter 280,-kr. 

2 retter 250,- kr.

​Vi tager gerne hensyn til allergener, dog må der på beregnes et ekstra gebyr for dette.

Uge 48

"Chevice" af rimmet hellefisk, ​æbler og urter med salat, ​ aioli og sprødt brød

​​ (gluten, fisk, æg, smør)

❁❁❁

Bouef Bourguingon af oksemørbrad serveres med pom. Rösti​

(vin/sulfitter, selleri, æg, smør)​

​❁❁❁​

​Chokolademousse med orange syltet tørrede frugt/bær og vaniljeknas

(æg, Vin/sulfitter, fløde, gluten)

3 retter 280,-kr. 

2 retter 250,- kr.​

Uge 49

​ "Florentiner æg"​ med Fanø skinke og sprød salat

(æg, fløde)​

❁❁❁

Oksetværreb med peberrodssovs,

​ vinter grøntsager, kartofler og salat af glaseret bagte rødbeder

(gluten, selleri, mælk/fløde)​

❁❁❁

​Bagt mandel-appelsin kvarkkage med kompot af sommerens jordbær

 (gluten, nødder, æg, mælk/fløde)​

​​3 retter 280,-kr. 

2 retter 250,- kr.​

​​ UGE 50 & 51

​"bæredygtig" Gravad laks med rævesovs, salat og vores surbrød

(gluten, sennep, fisk)

❁❁❁

Andebryst a la Orange ​med pommes Anna, bagt gulerod, porretimbale og grønkåls salat

​ (æg, fløde)

❁❁❁

Kejserinderis med mandelkager og eksotisk kirsebærsauce

​(æg, fløde, nødder)​

​3 retter 280,-kr. 

2 retter 250,- kr.​​​

​Maden afhentes i restauranten i tidsrummet 17-18​.

Du kan bestille på følgende 3 måder:

  1. ​Skriv din bestilling i kontaktformularen her på hjemmesiden
  2. Skriv en sms til 28351028
  3. Ring på 75162211

Kontakt os for bordreservation eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt