​Klassiske selskabsmenuer

Klassiske menuer, er hvor vi tager udgangspunkt i det gamle danske køkken

skulle der være ønsker til andre favoritter, så spørg os endelig. 

Vi synes bedst om, når du som gæst kan mærke det er din fest, om det er fødselsdag, barnedåb,

konfirmation, bryllupsdag eller anden anledning.

Børnemenuer; vi tilpasser menuer så børn føler de får samme fest menu. Har du/I andre ønsker, finder vi en menu der passer netop jeres børn, så de også har en fest.

Kun mod forudbestilling senest 1 uge før afholdelse af arrangementet.

I restauranten ​min. 10 cov.
​Ud af huset min. 10 cov.​

Forretter​

”Ambassadørens Tout de petit Paris”

Håndpillede rejer 

Paupiette af Vesterhavs rødspætte, bæredygtig fersk- og røget laks 

dertil salater, urter, ørredrogn og 1001’øeres dressing.

Hertil hjemmebagt brød og smør

(mælk, fisk, skaldyr, æg, sennep, gluten)

Tarteletter med høns i asparges

Øko. Tarteletter (2 stk./cov.), 

frikassé af asparges og  økologiske høns dertil krydderurtesalat. 

(gluten, mælk)

Marsklands skinke

Bagt og ”rå” skinke, purløgs-æg, salat, urter og mild sennepsdressing.

Hertil hjemmebagt brød og smør. 

(æg, sennep, mælk, gluten)

Kold røget bæredygtig laks

med kold avocado-kompot, ristet brioche, friske salater og krydderurter.

hertil hjemmebagt brød og smør.

(mælk, fisk, gluten)

Hovedretter

Steg af Gourmet kalv

med flødesovs, Waldorfsalat, surt, sæsonens grønsager og dagens kartofler.

 (gluten, mælk, selleri, sennep)

Skinke af bæredygtig dansk gris bagt i butterdej med urtefars

Estragonsauce, sæsonens grønsager, salat og dagens kartoffel

 (mælk, gluten, æg)

Udvalgt modnet filet af kødkvæg

Porretimbale, sæsonens grønsager, sauce Ambassadeur og dagens kartoffel

(gluten, æg, mælk)

Nordsø fisk bagt i butterdej med urtemousseline og bakskuld

Fiske-riesling sauce, spinattimbale og sæsonens grønsager og dagens kartofler​.

Desserter

Rubinsteinkage

Romfromage, krokant, hindbær, vandbakkelse, chokolade på makronbund

(æg, mælk, nødder, gluten)

Sæsonens frugttærte

Med 48% Naturmælks creme fraiche og frugt/bærsauce 

(æg, mælk, gluten, mandel)

Chokoladekage

med bærkompot og vaniljeis

(æg, mælk)

I Restauranten pr. cov.   Ud af huset pr. cov.

2 retter 300 kr.                    2 retter 270 kr.

​3 retter 368 kr.​                    3 retter 330 kr.

                                                                 + opvask samt evt. levering.

Servicen returneres SAMLET og skyllet rent for rester. Grundet Covid-19 påtager vi os opvasken så vi sikrer, at dette gøres efter forskrifterne. Derfor bliver regningen pålagt et rengøringsgebyr på 100 kr.

Kontakt os for bordreservation eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

Du bedes udfylde formularen manuel og IKKE med autogenererede oplysninger.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt