Det klassiske køkken
​hos os i restauranten

Klassiske menuer, er hvor vi tager udgangspunkt i det gamle danske køkken

skulle der være ønsker til andre favoritter, så spørg os endelig. 

Kun mod forudbestilling senest 1 uge før afholdelse af arrangementet.

I restauranten min. 15 cov.

Alle i selskabet får samme menu.
​priser gældende fra 1. januar til min.1. juni 2023

Forretter​

Rejecocktail med hjemmebagt brød

(mejeri, skaldyr, æg, sennep)

Høns i aspargesfrikassé med Tarteletter (2 stk.pr. cov.) dertil krydderurtesalat. 

(gluten, mejeri)

Slagterens lufttørret skinke med "djævlens æg", salat og hjemmebagt brød

(æg, sennep, mejeri, gluten)

Rimmet laks med sæsonens urter, sprød salat, grønt og hjemmebagt brød 

(mejeri, fisk, gluten)

Hovedretter

Braiseret kalv med flødesovs, Waldorfsalat, sæsonens grønt og kartofler.

(æg, mejeri, selleri, sennep)

Hopballe kyllinge bryst stegt med urter

rødvins-svampesauce, sæsonens grønt, salat og kartofler

(allergener varierer)

Helstegt filet af kødkvæg med sauce Espangole, sæsonens grønt og kartoffel

(allergener varierer

Indbagt Vesterhavs fisk med Alsacevin-flødesauce, spinatsoufflé, 

sæsonens grønt og kartofler​.

(fisk, mejeri, æg)

Desserter

Citronfromage med hindbærcoulis

(æg, mejeri, nødder)

Dagens kage medhjemmelavet is og kompot

(laves ud fra evt. allergeners fravalg)

Æblekage eller sæsonens trifli

(æg, gluten, mejeri)

Vaniljeisparfait og dagens pandekage

(gluten, æg, mejeri)

Min. 15 cov. 

2 retter 370 kr.​

Min. 15 cov.

3 retter 400 kr.

Kontakt os for bordreservati​on eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

Du bedes udfylde formularen manuelt og IKKE med autogenererede oplysninger.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt