​Klassiske menuer

Klassiske menuer, hvor vi tager udgangspunkt i det gamle danske køkken

Min. 20 cov. Kun mod forudbestilling senest 3 dage før afholdelse af arrangementet.

I restauranten

Forretter​

”Ambassadørens Tout de petit Paris”

Håndpillede rejer, Paupiette af Vesterhavs rødspætte, bæredygtig fersk- og røget laks dertil

salater, urter, ørredrogn og 1001’øeres dressing

(mælk, fisk, skaldyr, æg, sennep)

Tarteletter med høns i asparges

Velfærds høns, Øko. Tarteletter (2 stk./cov.), fløde, asparges og hønsefond. (gluten, mælk)

Slagterens lufttørret skinke

Bagt og ”rå” skinke, purløgs-æg, salat, urter og mild sennepsdressing (æg, sennep, mælk)

Skinketang/Jambon en croute

Skinke, svampe, purløg og fløde bagt i butterdej;

Serveres med torvets salat, krydderurter og små tomater (mælk, gluten)

Hovedretter

Steg af Gourmet kalv

Smed flødesovs, Waldorfsalat, kartofler, surt og sæsonens grønsager (gluten, mælk, selleri, sennep)

Ovn-braiseret filet af frilandsgris

Paprikasauce, spinattimbale, sæsonens grønsager,

dagens kartoffel (mælk, gluten, æg)

Helstegt filet af Freygaards Naturkvæg

Porretimbale, sæsonens grønsager,

sauce Ambassadeur og dagens kartoffel (gluten, æg, mælk)

Der følger kartoffel med til alle hovedretter.

Desserter

Rubinsteinkage

Romfromage, krokant, hindbær, vandbakkelse, chokolade på makronbund (æg, mælk, nødder, gluten)

Æbletærte

Med 48% Naturmælks creme fraiche og Calvados-æblesauce (æg, mælk, gluten, mandel)

Chokoladekage

med bærkompot og vaniljeis (æg, mælk)

I Restauranten 2 retter 268 kr. 3 retter 324 kr.​

Ud af huset

Forretter​

”Ambassadørens Tout de petit Paris”

Håndpillede rejer, Paupiette af Vesterhavs rødspætte, bæredygtig fersk- og røget laks dertil

salater, urter, ørredrogn og 1001’øeres dressing

(mælk, fisk, skaldyr, æg, sennep)

Tarteletter med høns i asparges

Velfærds høns, Øko. Tarteletter (2 stk./cov.), fløde, asparges og hønsefond. (gluten, mælk)

Slagterens lufttørret skinke

Bagt og ”rå” skinke, purløgs-æg, salat, urter og mild sennepsdressing (æg, sennep, mælk)

Skinketang/Jambon en croute

Skinke, svampe, purløg og fløde bagt i butterdej;

Serveres med torvets salat, krydderurter og små tomater (mælk, gluten)

Hovedretter

Steg af Gourmet kalv

Smed flødesovs, Waldorfsalat, kartofler, surt og sæsonens grønsager (gluten, mælk, selleri, sennep)

Ovn-braiseret filet af frilandsgris

Paprikasauce, spinattimbale, sæsonens grønsager,

dagens kartoffel (mælk, gluten, æg)

Helstegt filet af Freygaards Naturkvæg

Porretimbale, sæsonens grønsager,

sauce Ambassadeur og dagens kartoffel (gluten, æg, mælk)

Der følger kartoffel med til alle hovedretter.

Desserter

Rubinsteinkage

Romfromage, krokant, hindbær, vandbakkelse, chokolade på makronbund (æg, mælk, nødder, gluten)

Æbletærte

Med 48% Naturmælks creme fraiche og Calvados-æblesauce (æg, mælk, gluten, mandel)

Chokoladekage

med bærkompot og vaniljeis (æg, mælk)

Mad ud af huset 2 retter 220 kr. 3 retter 268 kr. + evt. levering.

Kontakt os for bordreservation eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt