​Klassiske menuer

Klassiske menuer, hvor vi tager udgangspunkt i det gamle danske køkken

Min. 20 cov. Kun mod forudbestilling senest 3 dage før afholdelse af arrangementet.

I restauranten
​min. 20 cov.

Forretter​

”Ambassadørens Tout de petit Paris”

Håndpillede rejer 

Paupiette af Vesterhavs rødspætte, bæredygtig fersk- og røget laks 

dertil salater, urter, ørredrogn 

1001’øeres dressing

(mælk, fisk, skaldyr, æg, sennep)

Tarteletter med høns i asparges

Øko. Tarteletter (2 stk./cov.), 

frikassé af asparges og  velfærds høns  

(gluten, mælk)

Slagterens lufttørret skinke

Bagt og ”rå” skinke, purløgs-æg, salat, urter og mild sennepsdressing 

(æg, sennep, mælk)

Skinketang/Jambon en croute

Skinke, svampe og purløg  i butterdej;

hertil torvets salat, urter og små tomater 

(mælk, gluten)

Hovedretter

Steg af Gourmet kalv

med flødesovs, Waldorfsalat, kartofler, surt og sæsonens grønsager

 (gluten, mælk, selleri, sennep)

Ovn-braiseret filet fra

bæredygtig dansk gris

Paprikasauce, spinattimbale,

sæsonens grønsager,

dagens kartoffel

 (mælk, gluten, æg)

Udvalgt filet godt modnet kødkvæg

Porretimbale, sæsonens grønsager,

sauce Ambassadeur og dagens kartoffel (gluten, æg, mælk)

Der følger kartoffel med til alle hovedretter.

Desserter

Rubinsteinkage

Romfromage, krokant, hindbær, vandbakkelse, chokolade på makronbund (æg, mælk, nødder, gluten)

Æbletærte

Med 48% Naturmælks creme fraiche og Calvados-æblesauce 

(æg, mælk, gluten, mandel)

Chokoladekage

med bærkompot og vaniljeis (æg, mælk)

I Restauranten pr. cov.

2 retter 288 kr.
​3 retter 348 kr.​

Kontakt os for bordreservation eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt