Selskabsmenuer min. 15 cov.

​gælder for februar og marts

Forretter;

Svampepaté på jordskokke-creme med syltet bede og løg

Ambassadørens fiske-musling suppe med dagens fangst.

til forretten serveres vores hjemmebagte brød og smør

Hovedretter;

Helstegt Oksefilet, sauce Bordelaise,

dagens kartoffel og grønsager tilberedt som værdige partnere,

salat af grønkål, bælgfrugt, bergamotte, m.m.

Kalvespidsbryst, sauce Villeroy,

savojkål med urter, pommes Anna,

salat af grønkål, bælgfrugt, bergamotte, m.m.

Dessert;

Orange-mandelkage

Hindbærsauce og tonkabønne-iscreme

Herregårds Æblekage

Creme Chantilly og æblekompot

3-retters selskabs menu 420 kr. 2-retters menu 388 kr.

Se evt. vores fastpris arrangementer andet steds på hjemmesiden.

​Kontakt os for bordreservation eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

Du bedes udfylde formularen manuelt og IKKE med autogenererede oplysninger.