Business Fanø-Esbjerg lunch m.m.

Bestilles min. 2 dage før og for min. 6 cov. Vi laver menuen ud fra sæson og udbud. Da vi er Nationalpark Vadehavs partner tager vi afsæt i vores fantastiske område.

Vi er stolte af at kunne formidle vores del af landet og vores mål er, at du som vært kan give dine gæster en minderig oplevelse. Vi samarbejder med Fanø Firma Event og Destination Vadehavskysten - så ønsker I en fuld pakke med oplevelser til jeres medarbejdere, samarbejdspartner eller f.eks. kunder, så der er uden tvivl mulighed for at skabe uforglemmelige minder med nedenstående kollegaer, som vi varmt kan anbefale;

www.fanofirmaevent.dk

www.vadehavskysten.dk

www.marthasonderho.dk

www.rebekkafanoe.dk

Og skulle du/I have brug for mere plads og overnatning​​, anbefaler vi bla, 

Fanø Night & Stay, Badehotellet Fanø kig ind på www.fanoestay.dk  www.Badehotelletfanoe.dk  

Eksempler på frokost

​Dags kursus med hjemmebagte boller, kaffe ad libitum, frugt, vand, 2 retters frokost menu,

1 glas øl, sodavand eller vin  og eftermiddags kage

568,- kr./deltager i tidsrummet 08.00 til 16.00 ved min. 12 personer.

Eller som en Quick Lunch

​​3  retters frokost Vestkyst/Vadehavs menu 362kr. pr. cov

2 retters frokost Vestkyst/Vadehavs menu 326 kr. pr. cov.

​Tilbuddet er ikke gældende for uge 26-33. 

Nedenstående retter er udgangspunkter, vi forbeholder os retten, i samarbejde med dig/jer som gæst/kunde at optimere ud fra sæsonens udbud

Forretter

  • Paupiette af Vesterhavs fladfisk, bæredygtig dansk laks og bakskuld på kornotto af muslingesauce, urter og friske krydderurter
  • Carpaccio af anguskvæg fra Bente og Michael i Rindby, med Havgus og urter. (kan laves vegetarisk med beder farve alt efter sæson)

  • Kold røget bæredygtig dansk laks med sæsonens garniture

  • dagens vegetariske forret  

Hovedretter

  • Vadehavs/Vestkyst lam med sæsonens grønsags frikassé, lamme-rødvinssky og kartoffel
  • ​Bouef af udvalgt kvæg med sæsonsen grønsager, svampefrikassé og sauce Ambassadeur
  • ​Bryst af Velfærds poulard stegt med rygeost, sauce Danoise,                                          farmors agurkesalat og kartofler
  • Spinatpandekage med linse-svampefyld dertil Romesco, rå syltet kål og sæsonens grønt

Desserter

  • Pandekager af Fanø Øl med sæsonens is, frugt og bær
  • ​Gateau Michaud med sæsonens is, bær frugt
  • ​Unika oste

Andre ønsker?

Skulle der være ønsker der ikke står ovenfor så er du / I altid velkomne til at kontakte os og få et godt tilbud.

Kig ind på www.fanølinjen.dk -under sejlplaner eller kontakts os. Så finder vi de rigtige afgange og kan være klar til jer strakt ved ankomst. Vi ved det vigtigt med god logistik og tidsplanlægning.

Vi kan også være behjælpelig med afholdelse af møde. Vi har alt i AV-udstyr.

Håber du er blevet inspireret til at vælge os som partner til dit næste frokostmøde. Vi har frit wifi, projekter og audio.

Så står du og har brug for at komme “hjemmefra” og brainstorme med kollegaer, så kan du få hele vores restaurant for dig selv såfremt; I er min. 12 personer og der foregår mandag-torsdag.

Kontakt os for bordreservation eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

Du bedes udfylde formularen manuel og IKKE med autogenererede oplysninger.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt