​Barnedåbs menu og buffet

​Søndage og helligdage – 5 timers arrangement

Vi har nogle gode forslag til at holde barnets første fest i hyggelige omgivelser og med masser af god smag.

Vi kan ikke tilbyde puslebord, men har 4 højstole til fri afbenyttelse.

​Forretter

  • Tarteletter
  • ​Høns i asparges
  • ​Røget lakse mousse pakket i Fanø øl pandekage
  • ​Røget lakse mousse pakket i pandekage serveret med sæsonens marinerede urter Sprød salat vendt i citronfløde serveret med rejer og hvidløgs ristet crouton.
  • ​Lokal lufttørret skinke
  • med torvets salater, urter og pesto og hjemmelavet crouton.

Hovedretter

  • Gammeldags oksesteg
  • serveret med torvets udbud af grønsager, bærkompot, persillekartofler og skysauce.
  • ​Vesterhavs fisk bagt i urtemousseline og butterdej
  • serveret med torvets udbud af grønsager, Alsace vin-sauce og kartofler
  • ​Gourmet kalv
  • serveret med urte-estragonsauce, spinatflan, torvets udbud af grønsager og ristede kartofler.
  • ​Unghanebryst
  • bagt med bacon og persille, serveret med vores agurkesalat, torvets udbud af grønsager, persillekartofler og flødeskysauce

Desserter

  • Tærte
    ​med sæsonens frugt og bær serveret med creme fraiche og flødeskum.
  • ​Citronfromage
    ​med hindbær sauce og mandel sprødt.
  • ​Æblekage ambassadeur
    ​hjemmelavet æblekompot, makron, kys og flødeskum.

Min. 15. kuv. 3 retter 288,- kr. 2 retter 258,- kr.

Buffetter​

Buffet nr. 1

min. 20 cov.

  • Sild
  • ​Æg og rejer
  • ​Fiskefrikadeller med krydderurteremoulade.
  • ​Høns i asparges med tarteletter
  • ​Frikadeller med hjemmesyltede rødbeder
  • ​Grønsagstærte
  • ​2 slags salater med sæsonnens udbud af grønt.
  • ​Nordisk Porchetta (filet af gris med urter)
  • ​Flødekartofler
  • ​Chokoladekage og hjemmelavet frossen parfait.
  • ​Hjemmebagt rugbrød, hvedegrovbrød og smør.

Pris 260 kr. pr. voksen cov.​

Buffet nr. 2

min. 20 cov.

  • Kold røget dansk laks serveret med bygsalat og krydderurter.
  • ​Lille rejecocktail
  • ​​Paupiette af Vesterhavs a al Florentine
  • ​​Fuldkornstærte af sæsonens grønsager m.m.
  • ​​Helstegt Freygaard oksefilet
  • ​​Torvets friske salater med urter mirepoix og dressing
  • ​Cremet pasta salat med friske krydderurter og grønt efter sæson
  • ​​Pom Lyonnaise (fløde kartoffel med bacon, løg og urter)
  • ​​Nougatfromagekage på mandelbund med månedens frugter i lage.
  • ​Hjemmebagt grovbrød og smør

Pris 300 kr. pr. voksen cov.​

Kontakt os for bordreservation eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt