Aften menu for ​9,10., 16.,17. feb.

Vi opfordrer ALTID vores gæster til at reserverer bord.

Sammen mindsker vi madspildet, holder energiudgifterne ned og gør fremtiden mere bæredygtig.

Forret

Fasanpaté på jordskokke-creme

Syltet bede og løg

(æg, nødder, mejeri)

Hovedretter

Oksemørbrad, sauce Bordelaise,

dagens kartoffel og grønsager tilberedt som værdige partnere,

salat af grønkål, bælgfrugt, bergamotte, m.m.
(mejeri, selleri, vin, æg)

Dagens fangst fra Nordsøen med Ambassadens fiske-muslingsauce,

dagens kartoffel og grønsager tilberedt som værdige partnere

salat af grønkål, bælgfrugt, bergamotte, m.m.

(fisk, bløddyr, mejeri, selleri, vin, æg)

Sødt & Ost

Orange-mandelkage,

Hindbærsauce og tonkabønne-iscreme

(æg, mejeri, nødder)

Dagens udbud af Unika ost
(mejeri, gluten, nødder)

3-retters menu 448,- kr.

​2-retters menu 400 kr.

Vi kan ikke tilgodese allergier eller andre hensyn på dagen

​Kontakt os for bordreservation eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

Du bedes udfylde formularen manuelt og IKKE med autogenererede oplysninger.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt