September -​ gourmet menu/buffet
Gælder for perioden 1.9 - 30.9.2023

Gourmet Menu min. 8 cov.

Forret:

Rå marineret Færøsk laks med tyttebær

eller

Sprængt kalvebryst med bagt- og råsyltet rødbede.

Hertil hjemmebagt brød og smør

oOo

Hovedret;

Helstegt oksehøjrebsfilet fra dansk velfærds gård

variation af knoldselleri, løgquiche​

dagens kartoffel og sauce Espangole.​​

oOo​

​Dessert;
​​Æbletærte med vaniljeis og saltet caramel.

oOo​

2 retter 338 kr./cov. + evt. levering

 3 retter 372 kr./cov. + evt. levering​
Menuen´s forret anrettes på tallerken, Hovedretten leveres varm i termokasser.

saucen skal koges op.

Servicen returneres SAMLET og

skyllet rent for rester.

Regningen pålægges et samlet rengørings-/hygiejnegebyr på 130 kr.

Gourmet Buffet min. 15 cov.

Rå marineret Færøsk laks med tyttebær

Sprængt kalvebryst med bagt- og råsyltet rødbede

oOo

Helstegt oksehøjrebsfilet fra dansk velfærds gård

Porre-flødekartoffel med krydderurter

variation af knoldselleri og løgquiche

oOo

Æbletærte med vaniljeis og saltet caramel.

oOo

Til buffeten kommer desuden vores hjemmebagte brød og smør.

oOo​

Pris pr. cov. ​ 420 kr.+ evt. levering

Retterne bliver anrettet på passende service.

Hovedrets kød og det lune grønt/kartofler leveres varmt i termokasser

Servicen returneres SAMLET og

skyllet rent for rester.

Regningen pålægges et samlet rengørings-/hygiejnegebyr på 130 kr.

​Kontakt os for bordreservation eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

Du bedes udfylde formularen manuelt og IKKE med autogenererede oplysninger.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt