Oktober - Menu/buffet ud af huset

Gælder fra d. 2 - 31.10

Menuen skal bestilles til min. 8 og min. 1 uge før.

Buffet  min. 15 cov. og bestilles min. 1 uge før.

Menu min. 8 cov.

Forret

Røget laks med perlespelt, æbler og urter

eller

Rillette af fasan med råsyltet selleri vendt med valnødder

Hertil hjemmebagt brød og smør.

❁❁❁​

Hovedret

Helstegt oksehøjrebsfilet
fra dansk velfærds gård

​Bagt pastinak på Skånske linser og pære,

rødvinssvampe sauce og kålrabi-kartoffel.

❁❁❁​

Dessert

Nougat-brombær bavarois
​på nøddebund.

❁❁❁​

Pris pr. cov.​

3 retter 372 kr. + evt. levering

2 retter 338 kr. + evt. levering

Menuen´s forret anrettes på tallerken, Hovedretten leveres varmt i termokasser.

saucen skal koges op

Servicen returneres SAMLET og

skyllet rent for rester.

Regningen pålægges et samlet rengørings-/hygiejnegebyr på 130 kr.

Buffet min. 15 cov.

Røget laks med perlespelt, æbler og urter.

​&

Rillette af fasan med råsyltet selleri vendt med valnødder

​Hertil hjemmebagt brød og smør .

❁❁❁​

Helstegt oksehøjrebsfilet
fra dansk velfærds gård

cremet kålrabi-bacon kartoffel,
Svampetærte, salat med linser, pastinak, grønkål og pære-vinaigrette.

❁❁❁​

Nougat-brombær bavarois

på nøddebund.

❁❁❁​

Pris pr. cov.
420 kr.+ evt. levering

Retterne bliver anrettet på passende service.

Hovedrets kød og det lune grønt/kartofler leveres varmt i termokasser

Servicen returneres SAMLET og

skyllet rent for rester.

Regningen pålægges et samlet rengørings-/hygiejnegebyr på 130 kr.

​Kontakt os for bordreservation eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

Du bedes udfylde formularen manuelt og IKKE med autogenererede oplysninger.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt