Oktober / November
​Gourmet menu og buffet ​ud af huset

​Gælder for ugerne 41-46 (12.10-19.11)​

Gourmet menu min. 8 cov.

Forret

Rillette af vores egen varm røget dansk laks

Æblesalat i spinatcornet

eller

Paté af dansk vildt

med syltet kejserhat, "bitre salater" og Dijoncreme.

Forretten anrett​es på tallerken.

oOo​

Hovedret

Helstegt mørbrad​ af ungkvæg

lun timbale af kålrabi, bacon og urter, Sauce Espangole, 

salat af efterårets rodfrugter, linser og krydderurter samt  græskarkartoffel.

oOo​

​Dessert

Let nougat-chokolade creme på nøddebund

hertil hyben-orange kompot

2 retter 298 kr./cov. , 3 retter 342 kr./ cov.​
​+ et engangsbeløb for opvask på 128 kr.​ samt evt. levering.

Servicen returneres skyllet rent for madrester.

Buffet min. 14 cov.

Rillette af vores varm røget dansk laks

Æblesalat i spinatcornet.

Paté af dansk vildt

med syltet kejserhat, "bitre salater" og Dijoncreme.

oOo

Langtids stegt cuvetter fra Naturkvæg

Tærte med kålrabi og bacon, 

salat af efterårets rodfrugter, linser og krydderurter 

samt græskarkartoffel.

​oOo

Let nougat-chokolade creme på nøddebund

hertil hyben-orange kompot

Til buffet kommer desuden vores hjemmebagte øko. brød og Naturmælks smør

​Pris pr. cov. 376 kr.

​ + en gangs beløb for opvask på 128 kr. samt evt. levering.

Servicen returneres skyllet rent for madrester.

Kontakt os for bordreservation eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

Du bedes udfylde formularen manuel og IKKE med autogenererede oplysninger.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt