Menu eller buffet ud af huset

Gælder fra d. 12/10 - 18/12​

Menuen skal bestilles til min. 10 cov. og min. 1 uge før.

Buffet  min. 15 cov. og bestilles min. 1 uge før

Menu min. 10 cov.

Forret – afgiv valg

Fanø Gin rimmet Hvide Sande laks med hybenrelish, estragoncreme og salater (fisk)

Vildtpaté med syltet græskar, bagte græskarkerner og syrnet kål
​(mælk, selleri, æg)

Svampeterrin med syltet svampe og ”bløde løg, tomat og urter” (mælk, æg)

Der medfølger hjemmebagt økologisk brød og Naturmælk smør til forretten.

❁❁❁​

Hovedret

Helstegt filet af dansk ungkvæg med svampe-rødvinssauce, Sauté af gulerod og persillerod, dagens kartoffel og salat af korn, kålrabi, æbler, persille og grønne tomater.

❁❁❁​

Dessert/ost – afgiv valg

Tiramisu med bærkompot
​(æg, gluten, mælk)

Æbletærte med vaniljeisparfait
​(gluten, ​mælk, æg, mandel)

3 slags gode oste med knækbrød, frugtkompot, oliven og druer (gluten, mælk) + 40 kr.

❁❁❁​

Menu 3 retter 368 kr. 2 retter 330 kr.

​​

Menuen´s forret anrettes på tallerken, Hovedretten kommer varm, salaten er sat op i skåle. Min. af klargøring fra din side.

Buffet min. 15 cov.

Forretter (2 stk.) - husk at afgive valg

Fanø Gin rimmet Hvide Sande laks med hybenrelish, estragoncreme og salater (fisk)

Vildtpaté med syltet græskar, bagte græskarkerner og syrnet kål

​(mælk, selleri, æg)

Svampeterrin med syltet svampe og ”bløde løg, tomat og urter” (mælk, æg)

Der medfølger hjemmebagt økologisk brød og Naturmælk smør til forretten.

❁❁❁​

Hovedret

Helstegt filet af dansk ungkvæg hertil serveres salat af rodfrugter med appelsin
​og valnødder (valnødder)

Salat af korn, kålrabi, æbler, persille og grønne tomater

Porre-flødekartoffel (mælk, sennep)

❁❁❁​

Dessert / ost husk at afgive valg

Tiramisu med bærkompot
​(æg, gluten, mælk)

eller​

Æbletærte med vaniljeisparfait

eller​

3 slags gode oste med knækbrød, frugtkompot, oliven og druer. + 40 kr.

❁❁❁​

Pris pr. cov.386 kr.+ evt. levering

Vi bruger økologiske og bæredygtige produkter både fra Fanø og udenøs. Tillvalg af forret eller dessert + 38 kr. pr. cov. pr. ret​

Kontakt os for bordreservation eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

Du bedes udfylde formularen manuel og IKKE med autogenererede oplysninger.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt