Marts/ April Gourmet menu/buffet

Gælder for perioden 1.3-30.4, med undtagelse af 6-9.4

vi forbeholder retten til at ændre ret/garniture alt efter udbud)

Der vil i Påsken fra den 6. april til og med 9. april være en lækker Påske frokost som TAKE AWAY, se mere under TAKE AWAY

Menuen skal bestilles til min. 8 og min. 1 uge før.

Buffet  min. 14 cov. og bestilles min. 1 uge før.

Gourmet Menu min. 8 cov.

Forret:

Kold røget laks og stenbiderrogn

hjemmelavet kærnemælks vaffel, Naturmælks creme fraiche og puffet gris

(vaffel kommer separat og skal lunes inden servering)

Hertil vores hjemmebagte brød og Naturmælks smør.

❁❁❁​

Hovedret;

​​Helstegt mørbrad af ungkvæg

knoldselleri timbale, jordskokke-kartoffel, sauce Bordelaise og salat af bede, linser og urter.​

❁❁❁​

​Dessert;
​​Citron-financier med Earl Grey creme og ananas syltet i Fanø rom.

❁❁❁​

2 retter 330 kr./cov. , 3 retter 368 kr./cov.​
Menuen´s forret anrettes på tallerken, Hovedretten leveres varm i termokasser.

saucen skal koges op.

Servicen returneres SAMLET og

skyllet rent for rester.

Regningen pålægges et samlet rengørings-/hygiejnegebyr på 128 kr.

Gourmet Buffet min. 14 cov.

Kold røget laks, stenbiderrogn

blinis, creme fraiche og puffet gris

Røget Fanø lammekølle

kålrabi-ravioli med klorofylpesto

oOo​

​Helstegt naturkvægs cuvette

Knoldselleri timbale på cremet svampebygotto, jordskokke-kartoffel

salat af beder, linser og urter.

​oOo

vælg imellem*

Citron-financier med Earl Grey creme

og ananas syltet i Fanø rom

eller

2 slags gode oste

hjemmelavet knækbrød, kompot og frugt efter sæson.

Til buffeten kommer desuden vores hjemmebagte brød og Naturmælks smør.

❁❁❁​

Pris pr. cov. ​ 400 kr.+ evt. levering

* begge dessert/ost + 48 kr. pr. cov.

Retterne bliver anrettet på passende service.

Hovedrets kød og det lune grønt/kartofler leveres varmt i termokasser

Servicen returneres SAMLET og

skyllet rent for rester.

Regningen pålægges et samlet rengørings-/hygiejnegebyr på 128 kr.

Kontakt os for bordreservati​on eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

Du bedes udfylde formularen manuel og IKKE med autogenererede oplysninger.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt