Maj/Juni Gourmet menu og buffet
​ud af huset.
​Gælder for ugerne 20-25 (16.5-26.6)​

Gourmet menu min. 8 cov.

Forret:

Kullerterrin & røget kullermousse hertil hvide asparges og salat.
​Hjemmebagt brød og Naurmælks smør.
Forretten anrettes på tallerken.
Hovedret;

​Helstegt mørbrad af ungkvæg hertil sommerlig rødvinssauce, nye kartofler, 

blomkåls gratin og kold ærtepuré med mandler og mynte.
​Dessert;
Råsyltet rabarber/jordbær med stivnet naturmælks fløde, hyldeblomst gelé og crunch.

2 retter 288 kr./cov. , 3 retter 338 kr./ cov.​
​+ et engangsbeløb for opvask på 120 kr.​ samt evt. levering.

Servicen returneres skyllet rent for madrester dagen efter eller efter aftale.

Gourmet buffet min. 14 cov.

Kullerterrin & røget kullermousse hertil hvide asparges og salat.

Skiver af farseret forårs-/sommer-porre på kold ramløgs-urteotte.

oOo

​Helstegt mørbrad af ungkvæg hertil,

blomkåls gratin og kold ærtepuré med mandler og mynte, 

salat af grønne asparges, agurk, fennikel og krydderurter og

vælg imellem; (begge kartoffelretter + 14 kr./cov.)

Nye kartofler i fynsk​salat ( kold)

eller

Nye kartofler i cremet østershatte ( varm)

oOo

Råsyltet rabarber/jordbær med stivnet naturmælks fløde, hyldeblomst gelé og crunch.​​

Til buffet kommer desuden vores hjemmebagte brød og Naturmælks smør.

Pris pr. cov. 360 kr. + evt. levering.

​ + et engangsbeløb for opvask på 120 kr. samt evt. levering.

Servicen returneres skyllet rent for madrester dagen efter eller efter aftale.

Har du/I brug for mere plads og evt. overnatning anbefaler vi gerne

Fanø Night & Stay www.fanoestay.dk, hvortil vi også gerne bringer maden.

Kontakt os for bordreservation eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

Du bedes udfylde formularen manuel og IKKE med autogenererede oplysninger.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt