Maj gourmet menu/buffet
Gælder for perioden 1-31 maj.

Gourmet Menu min. 8 cov.

Forret:

Syltet hvide asparges, æggesauce, salater/urter

Vælg imellem;

halehængt koldrøget øko. laks 

eller

Kold røget/langtids modnet skinke

​Hertil vores hjemmebagte brød og smør.

oOo

Hovedret;

​​Dansk gourmet kalv
med spinattimbale på en bund af gulerødder dampet med forårs porre, nye kartofler, sauce Espangole samt en salat af grønne asparges, linser, majroe og urter.​

oOo​

​Dessert;
​​Upside-Down rabarber cheesecake med syltet rabarber.

oOo​

2 retter 330 kr./cov. , 3 retter 370 kr./cov.​
Menuen´s forret anrettes på tallerken, Hovedretten leveres varm i termokasser.

saucen skal koges op.

Servicen returneres SAMLET og

skyllet rent for rester.

Regningen pålægges et samlet rengørings-/hygiejnegebyr på 128 kr.

Gourmet Buffet min. 14 cov.

Halehængt kold røget øko. laks,

syltet hvide asparges, æggesauce, salater/urter

​Kold røget/langtids modnet skinke

 speltpandekage med peberrodscreme og sprød salat.

oOo​

​Dansk gourmet kalv,

Spinat-feta tærte,

Lune gulerødder dampet med forårs porre,

Salt af nye kartofler i let røget ramløgscreme samt 

salat af grønne asparges, linser, majroe
​ og urter
​​oOo

​​Upside-Down rabarber cheesecake 

med syltet rabarber.

Til buffeten kommer desuden vores hjemmebagte brød og smør.

oOo​

Pris pr. cov. ​ 400 kr.+ evt. levering

Retterne bliver anrettet på passende service.

Hovedrets kød og det lune grønt/kartofler leveres varmt i termokasser

Servicen returneres SAMLET og

skyllet rent for rester.

Regningen pålægges et samlet rengørings-/hygiejnegebyr på 128 kr.

Kontakt os for bordreservati​on eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

Du bedes udfylde formularen manuelt og IKKE med autogenererede oplysninger.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt