Buffet ud af huset

gældende fra 2. august til 25. september, min. 10 cov. Skal bestilles min. 3 dage før.

Når man gerne vil have LIDT mere og selv bestemme, hvad der kommer på tallerken.

Alle forretter er pænt anrettet på fade og i skåle lige til at sætte på bordet eller buffetbordet. Hovedretten står varm i termokasser og kræver min. af klargøring. Desserten står ligeledes klar på fade/skåle lige til at sætte på bordet.

​Ud af huset min. 10 cov.​

Forretter​

Tomat tærte med salat af tomater i variationer (gluten, æg, mælk)

Vælg imellem;

Røget kylling på majs-couscous hertil salat af, courgette, bladselleri og ananas (selleri) 

eller 

Citron-bagt bæredygtig dansk laks med marineret agurk og røget creme (fisk, mælk, æg) 

Der medfølger hjemmebagt økologisk brød og Naturmælk smør til forretten.

Hovedretter

Helstegt filet af dansk ungkvæg

Friske bønner vendt med grillet peberfrugt og valnødder (valnødder) 

Beder i solbær 

Cremet salat af kartofler og krydderurter (mælk, sennep)

Desserter

Tæt chokoladekage med hvid ganache og syltet blommer (æg, mælk) 

eller 

2 slags gode oste med knækbrød, hybenkompot, oliven og druer.

Pris pr. cov. 338 kr.+ evt. levering 

Vi bruger økologiske og bæredygtige produkter både fra Fanø og udenøs

Servicen returneres SAMLET og skyllet rent for rester. Grundet Covid-19 påtager vi os opvasken så vi sikrer, at dette gøres efter forskrifterne. Derfor bliver regningen pålagt et rengøringsgebyr på 100 kr.

Kontakt os for bordreservation eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

Du bedes udfylde formularen manuel og IKKE med autogenererede oplysninger.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt