Menu/buffet ud af huset-februar

Gælder fra den 1. februar til den 15. februar

Menuen skal bestilles til min. 8 og min. 1 uge før.

Buffet  min. 14 cov. og bestilles min. 1 uge før.

Menu min. 8 cov.

Forret – afgiv valg

​Rimmet bæredygtig dansk laks

eller 

Røget okse inderlår

Vinter- salat, urter og grape, røget trøffelcreme og sprød Vesterhavs ost

Der medfølger hjemmebagt økologisk brød og smør til forretten.

❁❁❁​

Hovedret

Perlehønebryst stegt med urter

Cremet svampefrikassé,

hønse-rødvins sauce, rodfrugter og gourmetkartoffel

❁❁❁​

Dessert

Æblekage a la Mode

❁❁❁​

Pris pr. cov.​

3 retter 368 kr. + evt. levering

2 retter 330 kr. + evt. levering

​​

Menuen´s forret anrettes på tallerken, Hovedretten leveres varmt i termokasser.

saucen skal koges op

Servicen returneres SAMLET og

skyllet rent for rester.

Regningen pålægges et samlet rengørings-/hygiejnegebyr på 128 kr.

Buffet min. 14 cov.

​Rimmet bæredygtig dansk laks

​med perlebyg, grape og urter

​Røget okse inderlår

med rucolasalat og røget trøffelcreme

Der medfølger hjemmebagt økologisk brød og smør til forretten.

❁❁❁​

Helstegt ungkvægs mørbrad

Svampetærte med syltet løg,

salat af rosenkål, pastinak og æbler, 

Rødbede-tzatziki, vinterporre-flødekartoffel

❁❁❁​

vælg imellem; *

2 slags ost kompot, knækbrød

eller

Æblekage a la Mode

❁❁❁​

Pris pr. cov.
400 kr.+ evt. levering

* begge dessert/ost + 48 kr. pr. cov.

Retterne bliver anrettet

på passende service

Hovedrets kød og det lune grønt/kartofler leveres varmt i termokasser

Servicen returneres SAMLET og

skyllet rent for rester.

Regningen pålægges et samlet rengørings-/hygiejnegebyr på 128 kr.

Kontakt os for bordreservati​on eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

Du bedes udfylde formularen manuel og IKKE med autogenererede oplysninger.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt