August / September
​Gourmet menu og buffet ​ud af huset

​Gælder for ugerne 31-39 (1.8-30.9)​

Gourmet menu min. 8 cov.

Forret

Rødbede saltet dansk laks

Bagt rødbede, hjemmelavet frisk ost, knækbrød, salat

Forretten anrett​es på tallerken.

Hovedret

Langtids stegt cuvetter fra Naturkvæg

Kartoffel-majstortilla, Romesco, svampe/rødvins-sky og dagens grønsager

​Dessert

”Moderne æblekage”

Æble-romkompot, syrnet bærcreme på fugtig bund med havreknas

2 retter 294 kr./cov. , 3 retter 338 kr./ cov.​
​+ et engangsbeløb for opvask på 128 kr.​ samt evt. levering.

Servicen returneres skyllet rent for madrester.

Buffet min. 14 cov.

Rødbedes saltet dansk laks

Bagt rødbede, hjemmelavet frisk ost, knækbrød, salat

Fyrig frejdig Græskar flan

Røget gulerod, persille, saltede græskarkerner

oOo

Langtids stegt cuvetter fra Naturkvæg

Svampetærte og Romesco,

Kartofler bagt med bacon og selleri i fyldig urte creme

Dagens salat grønsager, linser og krydderurter

oOo

”Moderne æblekage”

Æble-romkompot, syrnet bærcreme på fugtig bund med havreknas

Til buffet kommer desuden vores hjemmebagte øko. brød og Naturmælks smør

​Pris pr. cov. 368 kr.


​ + en gangs beløb for opvask på 128 kr. samt evt. levering.

Servicen returneres skyllet rent for madrester.

Kontakt os for bordreservation eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

Du bedes udfylde formularen manuel og IKKE med autogenererede oplysninger.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt