​Frokost på Ambassaden

Fredag 18., lørdag 19. og søndag d. 20. september

Åbent kl. 12 til 16 (køkkenet kl. 12-15)

BORDRESERVATION ANBEFALES og PÅSKØNNES

Ambassatricens Stjerneskud

Paneret filet af Vesterhavsrødspætte, ovnpocheret paupiette af Vesterhavsrødspætte og bæredygtig laks, håndpillede rejer, koldrøget laks, ørredrogn på smørbagt-Ambassadebrød salat og urter.

(mælk, gluten, fisk, skaldyr, sennep)

178 kr.

Sandwichbrød

​af økologisk durum 148 kr. vælg imellem

Koldrøget laks

stegt æg, basilikum, salat og frisk ost med citron.

(fisk, æg, gluten, mælk)

Steak af Freygaard Naturkvæg

bløde løg, tomat, Cole slaw og B.B.Q sauce.

(sennep, æg, gluten)

Tilvalg; pommes frites 30 kr.

Økologisk frilands høns i asparges

i stor tartelet toppet med friske krydderurter.

(gluten, mælk)

120 kr.

Vegetarisk Efterårs skål

med salat, grønt, linser og urter;

Den består af kartoffel, forårsløg, gulerødder, kål, løg, bagte peberfrugter, Puylinser, krydderurter, æbler og hjemmebagt brød/naturmælks smør.

(gluten, mælk)

138 kr.

Tilvalg; Falafel 30 kr.

Cremet Musling-fiskesuppe

med dagens fangst fra Vesterhavet;

Serveres med urter, aioli og hjemmebagt brød.

(muslinger, fisk, selleri)

160 kr.

Farmors klassiske æblekage

(gluten, mælk)

68 kr.

Unika - Hvordan Bo ost

på hjemmebagt brød.

(gluten, mælk)

68 kr.

Vores køkken er baseret på bæredygtighed og økologi,

vi bruger lokale og udenøs råvarer, produkter og leverandører

Vi forbeholder os retten til ændringer i menuen, alt efter tilgang og udbud.

Kontakt os for bordreservation eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt