Frokost​

Frokost i uge 42/mandag til og med lørdag

Køkkenet er frokost åbent 12 -15

Ambassatricens Stjerneskud;

Paneret filet af Vesterhavsrødspætte, ovnpocheret paupiette af Vesterhavsrødspætte og bæredygtig laks, håndpillede rejer, koldrøget laks, ørredrogn på smørbagt-Ambassadebrød salat,

urter og 1001 øers dressing 180,- kr.

(mælk, gluten, fisk, skaldyr, sennep)

Sandwich af økologisk durum og langtidsstegt Fanø Angus okse;

den samles med bløde løg, B.B.Q. sauce og serveres med coleslaw og pommes frites168,- kr.

(gluten, sennep)

Chili con carne med cheddar/sourcreme biscuits;

serveres med Naturmælks cremefraiche, tomat,

forårsløg, jalapenos og coleslaw 150 kr.

(selleri, gluten, mælk, sennep)

Vegetarisk Efterårs skål med salat, grønt, linser og urter;

Den består af kartoffel, forårsløg, gulerødder, kål, løg, bagte peberfrugter, Puylinser, krydderurter, æbler og

hjemmebagt brød/naturmælks smør 130 kr.

(gluten, mælk)

Tilvalg; pommes frites eller falafel 30 kr.

Rødbede-bouef eller bagt portobello med gorgonzola basilikum 38 kr.

Cremet Musling-fiskesuppe med dagens fangst fra Vesterhavet;

Serveres med urter, aioli og hjemmebagt brød 150 kr.

(muslinger, fisk, selleri)

Bagt Æblekage med Naturmælks creme fraiche 68 kr.

Ost på hjemmebagt brød 68 kr.

Kontakt os for bordreservation eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt