Strikkefestival
​​torsdag d. 15., fredag d. 16. og lørdag d. 17.9
Vi åbner kl. 18.00
​Bordreservation anbefales!

Forret

Rødbede saltet dansk laks

Bagt rødbede, hjemmelavet frisk ost, knækbrød, salat

​oOo


Hovedretter


​Bryst af frilands Poulard farseret med urter og svampe

Kartoffel-majstortilla, rødvins-sky og dagens grønt

eller

Vesterhavs fisk bagt med mousseline af dansk laks og urter

Riesling-æblesauce, glaseret skorzonerrod og sprød selleri

​​oOo

Dessert

Æble-Blondie

Vaniljeiscreme og brombær

​2-retters menu: 368 kr./cov.

3-retters menu: 418 kr./cov.

Kontakt os for bordreservation eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

Du bedes udfylde formularen manuel og IKKE med autogenererede oplysninger.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt