Forkælelses weekend

- den 1. weekend i hver måned

Så prøver vi atter at få gang i vores forkælelse, nu har vi udvidet, så vi tilbyder forkælelsesmenuen fra torsdag til lørdag, men enkelte undtagelser.

Vi laver 3 retter ren forkælelse til 342 kr./cov. Husk bordreservation, naturligvis! 😊

❁❁❁​

September - 1., 2. og (3. alt optaget)

Rillette af Nordsøfisk på bagt persillerod med rugbrødscrumble

​oOo

Øl-urte braiseret Grisekæbe og spicy-karamelliseret

Gulerødder inddampet i æblemost, sellerikartoffel

Ønskes fisk til hovedret (+60 kr.), skal dette bestilles senest samme dag kl. 12.00.

oOo

Hylde kogt pære på ”havregrød”, hyldesorbet og flødecreme

3-retters menu 342 kr./cov.

❁❁❁​​​​​

Oktober - 13.,14. og 15.

Krydret Græskar suppe med fladbrød og falafel

​oOo

”Gamekeepers pie” (vildt pie)

Salat af kål og rodfrugter

Ønskes fisk til hovedret (+60 kr.), skal dette bestilles senest samme dag kl. 12.00.

​oOo

Bagte æbler med Porter-iscreme

3-retters menu 342 kr./cov.

❁❁❁​​​​​

November - 10., 11. og 12.

Stille pocheret hvidfisk, sennepscreme, bagt rødbede og bacon

​oOo

Confiteret andelår

Rå syltet Rødkål, kartoffel/kålrabi-kompot, karamelliseret rodfrugt og Andesauce

Ønskes fisk til hovedret (+60 kr.), skal dette bestilles senest samme dag kl. 12.00.

​oOo

Pandekage bagt med æble-relish, brændt nødde-chokolade og vaniljeis

3-retters menu 342 kr./cov.

❁❁❁​​​​​

December - 2. og 3.

Rimmet laks i maltjord, dildmajo og syltet persillerod

oOo

Kalv stegt i butterdej med svampe, lufttørret skinke

Sauce bordelaise og Savoy kål-kartoffel

Ønskes fisk til hovedret (+60 kr.), skal dette bestilles senest samme dag kl. 12.00.

oOo

Opløftet Riz a l’Amandes på sokkel med kirschsauce

3-retters menu 342 kr./cov.

Kontakt os for bordreservation eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

Du bedes udfylde formularen manuel og IKKE med autogenererede oplysninger.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt