September - 1., 2. og (3. alt optaget)
Rillette af Nordsøfisk på bagt persillerod med rugbrødscrumble
oOo
Øl-urte braiseret Grisekæbe og spicy-karamelliseret
Gulerødder inddampet i æblemost, sellerikartoffel
Ønskes fisk til hovedret (+60 kr.), skal dette bestilles senest samme dag kl. 12.00.
oOo
Hylde kogt pære på ”havregrød”, hyldesorbet og flødecreme
3-retters menu 342 kr./cov.
❁❁❁
Oktober - 13.,14. og 15.
Krydret Græskar suppe med fladbrød og falafel
oOo
”Gamekeepers pie” (vildt pie)
Salat af kål og rodfrugter
Ønskes fisk til hovedret (+60 kr.), skal dette bestilles senest samme dag kl. 12.00.
oOo
Bagte æbler med Porter-iscreme
3-retters menu 342 kr./cov.
❁❁❁
November - 10., 11. og 12.
Stille pocheret hvidfisk, sennepscreme, bagt rødbede og bacon
oOo
Confiteret andelår
Rå syltet Rødkål, kartoffel/kålrabi-kompot, karamelliseret rodfrugt og Andesauce
Ønskes fisk til hovedret (+60 kr.), skal dette bestilles senest samme dag kl. 12.00.
oOo
Pandekage bagt med æble-relish, brændt nødde-chokolade og vaniljeis
3-retters menu 342 kr./cov.
❁❁❁
December - 2. og 3.
Rimmet laks i maltjord, dildmajo og syltet persillerod
oOo
Kalv stegt i butterdej med svampe, lufttørret skinke
Sauce bordelaise og Savoy kål-kartoffel
Ønskes fisk til hovedret (+60 kr.), skal dette bestilles senest samme dag kl. 12.00.
oOo
Opløftet Riz a l’Amandes på sokkel med kirschsauce
3-retters menu 342 kr./cov.