Aften menu for uge 42 (mandag- lørdag) & 43 ( onsdag- lørdag)

Køkkenet er åbent for bestillinger fra 18-20.30.

Vi tager gerne hensyn til div. allergener, men sig det når du/ I reserver bord, så har vi en chance for at imødekomme dette. 

Bordreservation anbefales og påskønnes på 7516 2211

Forretter

Kold ovnpocheret Vesterhavsfisk

muslingeskum, aubergine og persille

Pate af dansk vildt

portvins syltet valnødder og bitre salater

oOo


Hovedretter

Bæredygtig dansk laks

bagt med mousseline af Vesterhavs fisk

hertil rødvins-svampesauce, glaseret skorzonerrod og skalotteløg.


Hjort fra den danske natur

hertil creme af svampe, polenta, efterårets vildt-bærsauce,

bagt selleri og pastinak.

Ønskes vegetarisk skal dette meddeles os senest samme dag kl. 12.

oOo

Sødt/Ost

Fugtig Græskarkage med kanelsyltet æble

brombærsauce og vaniljeiscreme


3 slags gode oste med sprødt, sødt og syltet bær/frugt/nød

3 retter 446 kr.,  2 retter 396 kr.,

Matchende Vinmenu:

3 gode glas vin inkl. velkomst eller kaffe/te.

360 kr./cov.

Kontakt os for bordreservation eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

Du bedes udfylde formularen manuel og IKKE med autogenererede oplysninger.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt