Påsken 6-9.4
Forretter
Forårs gravad dansk laks
"med persille i variation, sol æg og vårgrønt"
Forårs gravad angus-inderlår fra Rindby
"med persille i variation, sol æg og vårgrønt"
Hovedret
Bouef af godt kvæg
Morkler, dagens kartoffel, sauce Remy og vårgrønt
(mejeri, vin)
Dagens fangst med forårets glæder
"dagens kartoffel, vårgrønt, fiskecreme."
(mejeri, vin, fisk, bløddyr)
Dagens vegetariske
"serveres med behørig garniture, dagens kartoffel og sauce de jour"
Dessert/ost
Romersk honningkage med syltet rabarber og vaniljeiscreme.
(æg, mejeri, gluten)
Dagens udbud af Unika ost
med sprødt, sødt og syltet bær/frugt/nød
(mejeri, gluten, nødder)
oOo
3-retters menu 460 kr. pr. cov.
2-retters menu 400 kr. pr. cov.
Hovedret; 300 kr.pr. cov.