Aften menu for Påsken; 6-9.4.

Køkkenet er åbent for bestillinger fra 18-20.30.

Vi opfordrer ALTID vores gæster, at reservere bord.

Så kan både I og vi glædes lidt på forskud.

Samtidigt kan vi sammen mindske madspildet, holde energiudgifterne nede og gøre fremtiden endnu mere bæredygtig.

Vi tager gerne hensyn til div. allergener, men sig det når du/ I reserver bord,

så har vi en chance for at imødekomme dette.

Husk bordreservation!

Påsken 6-9.4

Forretter

​Forårs gravad dansk laks

"med persille i variation, sol æg og vårgrønt"

Forårs gravad angus-inderlår fra Rindby

"med persille i variation, sol æg og vårgrønt"


Hovedret

Bouef af godt kvæg

Morkler, dagens kartoffel, sauce Remy og vårgrønt

(mejeri, vin)

Dagens fangst med forårets glæder

"dagens kartoffel, vårgrønt, fiskecreme."

(mejeri, vin, fisk, bløddyr)

Dagens vegetariske

"serveres med behørig garniture, dagens kartoffel og sauce de jour"

Dessert/ost

Romersk honningkage med syltet rabarber og vaniljeiscreme.

(æg, mejeri, gluten)

Dagens udbud af Unika ost
med sprødt, sødt og syltet bær/frugt/nød

(mejeri, gluten, nødder)

​oOo​

3-retters menu 460 kr. pr. cov.

2-retters menu 400 kr. pr. cov.

Hovedret; 300 kr.pr. cov.

Kontakt os for bordreservati​on eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

Du bedes udfylde formularen manuelt og IKKE med autogenererede oplysninger.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt