Aften menu for Marts

Menuen er gældende fra 10.3-31.3. -  TORSDAG, FREDAG og LØRDAG fra kl. 18.00

Køkkenet er åbent for bestillinger fra 18-20.30.

Vi opfordrer ALTID vores gæster til at reservere bord, så kan både I og vi glædes lidt på forskud.

​Samtidigt kan vi sammen mindske madspildet, holde energiudgifterne nede og gøre fremtiden endnu mere bæredygtig.

Vi tager gerne hensyn til div. allergener, men sig det når du/ I reserver bord,

så har vi en chance for at imødekomme dette.

Husk bordreservation!

Forretter

​Stenbiderrogn og kold røget laks

hjemmelavet kærnemælks vaffel, luftig Naturmælks cremefraiche, puffet gris

Røget Fanø lammekølle

kålrabi-ravioli og klorofylpesto

Hovedretter

Dagens fisk fra Vesterhavet

tilberedt og serveret, så vi får det bedste frem i dagens udbud af råvarer.

Ballotine af dansk kalv (kalvefilet i let svampe-urtefars)

knoldsellericreme, Quiche af Fanø jordskokker, glaseret bede,

kalve glace og dagens kartoffel.

Ønskes vegetarisk skal dette meddeles os senest samme dag kl. 12.

Sødt/Ost

Ananas syltet i Fanø rom

Earl Grey iscreme og sprød chokolade

Dagens udbud af Unika ost

med sprødt, sødt og syltet bær/frugt/nød

2 retter 400 kr., 3 retter 458 kr.

Kontakt os for bordreservati​on eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

Du bedes udfylde formularen manuel og IKKE med autogenererede oplysninger.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt