Aften menu for udvalgte dage i december; 8,9,10, 15,16 &17

Køkkenet er åbent for bestillinger fra 18-20.30.

Vi opfordrer som ALTID vores gæster til at reservere bord, så kan både I og vi glædes lidt på forskud.

At hygge og kokkerere for jer, er grundingredienser i vores gæstebud -

Herved kan vi sammen mindske madspildet, holde energiudgifterne nede og gøre fremtiden endnu mere bæredygtig.

Vi tager gerne hensyn til div. allergener, men sig det når du/ I reserver bord, så har vi en chance for at imødekomme dette.

Husk bordreservation

Forretter

Cremet Vesterhavs fiskesuppe

Kammusling, Vesterhavs fisk og urter

Carpaccio af Naturkvæg

Unika ost, trøffel og bitre salat.

Hovedretter

Dagens fisk fra Vesterhavet

Tilberedt så vi får det bedste frem i dagens udbud af råvarer.

Udvalgt krogmodnet okse

Sauce Bordelaise, rodfrugter i variation og dagens kartoffel.

Ønskes vegetarisk skal dette meddeles os senest samme dag kl. 12.

Sødt/Ost

Lun chokoladekage med blødne hjerte

kirsebærsorbet, sne og hvidchokoladecreme.

3 slags gode oste med sprødt, sødt og syltet bær/frugt/nød

2 retter 396 kr., 3 retter 446 kr.