A la carte for 13-29. April
​ (torsdag- lørdag)

Køkkenet er åbent for bestillinger fra kl. 18-20.30.

Vi opfordrer som ALTID vores gæster til at reservere bord, så kan både I og vi glædes lidt på forskud.

At hygge og kokkerere for jer, er grundingredienser i vores gæstebud -

Herved kan vi sammen mindske madspildet, holde energiudgifterne nede og gøre fremtiden endnu mere bæredygtig.

Vi tager gerne hensyn til div. allergener, men sig det når du/ I reserver bord, så har vi en chance for at imødekomme dette.

Husk bordreservation

Forretter

Rimmet Vesterhavs fisk

røget urtemayo, salater og sprødt maltbrød.
​(fisk, æg, gluten)

Røget Angus inderlår fra Rindby

trøffel/citronemulsion, bitre forårs salater og Havgus.

​(æg, mejeri)

oOo


Hovedretter

Dagens fangst med forårets glæder

dagens kartoffel, fiskecreme og vårgrønt

(fisk, bløddyr, mejeri, vin)

Mørbrad af godt ungkvæg

morkler, dagens kartoffel, sauce Remy og vårgrønt.

​(vin, mejeri)


​​Ønskes vegetarisk
skal dette meddeles os senest samme dag kl. 12.

oOo

Sødt/Ost

Rabarbertærte med syltet rabarber og vaniljeis creme.

(æg, mejeri, gluten)

Gateau Marcel - en chokoladehyldest og tak til M. Michaud

serveres med dagens is, bær/frugt


Dagens udbud af Unika oste
​med sprødt, sødt og syltet bær/frugt/nød

​(mejeri, nød, æg, gluten)

3 retter 460 kr.,  2 retter 400 kr., Hovedret 300 kr.

Kontakt os for bordreservati​on eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

Du bedes udfylde formularen manuelt og IKKE med autogenererede oplysninger.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt