Aften menu for udvalgte dage i Februar; 10.,11., 12. 13., 14. & 15.

Køkkenet er åbent for bestillinger fra 18-20.30.

Vi opfordrer ALTID vores gæster, at reservere bord.

Så kan både I og vi glædes lidt på forskud.

Samtidigt kan vi sammen mindske madspildet, holde energiudgifterne nede og gøre fremtiden endnu mere bæredygtig.

Vi tager gerne hensyn til div. allergener, men sig det når du/ I reserver bord,

så har vi en chance for at imødekomme dette.

Husk bordreservation!

Vinterhyggeaften

Forret

Røget okse inderlår eller Rimmet bæredygtig dansk laks

Vinter- salat, urter og grape, røget trøffel-creme og sprød Vesterhavs ost

(fisk, mejeri)

Hovedret

Perlehønebryst stegt med krydderurts-pesto

Cremet svampefrikassé, rødvins-hønseglace, ristet rosenkål, pastinak og pom. Anna

(mejeri, vin)

​oOo

Dagens fangst med Ambassadens hvidvins-fiskesauce

Lun vinter-porreterrin, glaseret gulerod og pom. Anna

(mejeri, vin ,fisk)

Dessert

Blødende chokoladekage

Hindbær gel, mango-is og små søde kys

(æg, mejeri, gluten)

​oOo

Dagens udbud af Unika ost

(mejeri, gluten, nødder)

3-retters menu 388 kr. pr. cov.

2-retters menu 358 kr. pr. cov.

Ønskes vegetarisk skal dette meddeles os senest samme dag kl. 12.

Kontakt os for bordreservati​on eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

Du bedes udfylde formularen manuel og IKKE med autogenererede oplysninger.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt