Aften menu for Juni

Menuen er gældende fra d. 21-30.6  (weekenden d. 9-10.6 kan der være små ændringer)

Køkkenet er åbent for bestillinger fra 18-20.30.

Vi opfordrer ALTID vores gæster til at reservere bord, så kan både I og vi glædes lidt på forskud.

​Samtidigt kan vi sammen mindske madspildet, holde energiudgifterne nede og gøre fremtiden endnu mere bæredygtig.

Vi tager gerne hensyn til div. allergener, men sig det når du/ I reserver bord,

så har vi en chance for at imødekomme dette.

Husk bordreservation!

Forretter

Syltet hvid asparges & koldrøget øko. laks,

krydderurts creme, fuglegræs, rug-tuillles 130,- kr.

(fisk, æg, mejeri, gluten)

*Kan laves som vegetarisk

Lagret/tørret Fanø Angus

” af Angus kvæg fra Bente & Michael i Rindby”

Havgus, koldpresset rapsolie, urter 134,- kr.

(mejeri)


Hovedretter

Dansk kalvefilet i sommerurter, røget gulerod, ærter,

sommerlig rødvinssauce og nye kartofler 300,- kr.

(mejeri, æg, vin)

Dagens fangst & Vesterhavs-fiskesauce,

udbud af torvets urter og nye kartofler 308,- kr.

(æg, mejeri, vin, fisk, musling)

Vegetarisk Bøf; ”kikært, tørret ært, svampe, m.m.”

Sauce Provencale, røget gulerod, ærter, urter, nye kartofler 292 kr.

(æg)

Sødt/Ost

Ambassadens Eton Mess

Rabarber, bær, marengs, is, pisket fløde 128,- kr.

(Mejeri, æg)

Citrontærte

Brændt chokolade, hindbærsorbet 132,- kr.

(æg, gluten, mejeri)

Gateau Marcel- en chokolade hyldest og tak til M. Michaud

dagens is, bær/frugt 140,- kr.

(æg, mejeri)

3 gode oste

Med sprødt, sødt og frugt 148,- kr.

(mejeri, nødder, gluten)

Kaffe/te

Småkager, chokolade  90,- kr.

(gluten, mejeri, æg, nødder)

Kontakt os for bordreservati​on eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

Du bedes udfylde formularen manuelt og IKKE med autogenererede oplysninger.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt