Forretter
Syltet hvid asparges & koldrøget øko. laks,
krydderurts creme, fuglegræs, rug-tuillles 130,- kr.
(fisk, æg, mejeri, gluten)
*Kan laves som vegetarisk
Lagret/tørret Fanø Angus
” af Angus kvæg fra Bente & Michael i Rindby”
Havgus, koldpresset rapsolie, urter 134,- kr.
(mejeri)
Hovedretter
Dansk kalvefilet i sommerurter, røget gulerod, ærter,
sommerlig rødvinssauce og nye kartofler 300,- kr.
(mejeri, æg, vin)
Dagens fangst & Vesterhavs-fiskesauce,
udbud af torvets urter og nye kartofler 308,- kr.
(æg, mejeri, vin, fisk, musling)
Vegetarisk Bøf; ”kikært, tørret ært, svampe, m.m.”
Sauce Provencale, røget gulerod, ærter, urter, nye kartofler 292 kr.
(æg)
Sødt/Ost
Ambassadens Eton Mess
Rabarber, bær, marengs, is, pisket fløde 128,- kr.
(Mejeri, æg)
Citrontærte
Brændt chokolade, hindbærsorbet 132,- kr.
(æg, gluten, mejeri)
Gateau Marcel- en chokolade hyldest og tak til M. Michaud
dagens is, bær/frugt 140,- kr.
(æg, mejeri)
3 gode oste
Med sprødt, sødt og frugt 148,- kr.
(mejeri, nødder, gluten)
Kaffe/te
Småkager, chokolade 90,- kr.
(gluten, mejeri, æg, nødder)