Mortensaften

Tirsdag den 10. november - Vi åbner kl. 17.30

Bordreservation nødvendigt, senest dagen før​

Forret

Lime marinerede kammuslinger, karamelliseret fløde og sprød grønkål

(bløddyr, mælk)

❁❁❁​

Hovedret;

Bryst af langtids stegt and serveres med ”forårsrulle med andeconfit”,

pommes Dauphin, sauce Orange og rødbederösti

(gluten, æg, selleri, mælk)

Dessert;

Tarte Tatin med Calvados iscreme og druknet sultananer

”Klassisk fransk æbletærte, vanilje-æblebrændevins is og rosiner i portvin)

(gluten, mælk, æg)

❁❁❁​

Hovedret 280 kr. / 2 Retter 358 kr.  / 3 retter 400 kr.

Vores køkken er baseret på bæredygtighed og økologi,

vi bruger lokale og udenøs råvarer, produkter og leverandører

Vi forbeholder os retten til ændringer i menuen, alt efter tilgang og udbud.

Kontakt os for bordreservation eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt