Mortensaften

​Bordreservation nødvenligt senest d. 8.11

Onsdag d. 10.11 fra kl. 18.00

Menu

Persille-østers suppe med

 ”angel on seahorseback”

(skaldyr)

Langtidsstegt frilands and serveres med Ambassadens andesauce,

​Pommes de terre sarladaise,

råsyltet rødkål og pastinak terrin

(mejeri, æg, selleri)

Fanø Øl-pandekage med æblekompot med romrosiner hertil polynesisk vanilje iscreme.

(æg, mejeri, gluten)

3 retter 400 kr., 2 retter 350 kr.

Kontakt os for bordreservation eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

Du bedes udfylde formularen manuel og IKKE med autogenererede oplysninger.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt