​A la carte menu

​Køkkenet er åbent for bestillinger fra 18-20.

Vi har ingen børneretter.

BORDRESERVATION ANBEFALES og PÅSKØNNES

Forretter​

Terrine af Rødfisk og krydderurter

kold rød sauce af sensommer urter og syltet fennikel.

(gluten, selleri, æg, fløde, fisk)​

138 kr.

Røget laks fra vores udvalgte røger

med boghvedekiks, salat af æbler, citron, krydderurter og den fede fra Naturmælk

(mælk, fisk)

130 kr.

Vegetarisk Gulerods gazpacho

med rehydreret gulerod og maltchips

(selleri, gluten, æg)

130 kr.

Hovedretter

Dagens fisk fra Vesterhavet tilberedt efter inspiration

Serveret med råsyltet og brændt blomkål, friske krydderurter og Ambassadørens fiske-muslingesauce

(fisk, muslinger, fløde/mælk)

272 kr.

Krogmodnet Freygaard mørbrad 

med gremolata, friske bønner á la Francaise og svamperösti hertil Sauce fin de l'été

(smør, æg)

272 kr.

Vegetarisk Pirog med svampefyld

tomat-porresauce, friske bønner á la Francaise og brændt blomkål

(gluten, æg, fløde)

272 kr.

Der følger kartoffel med til alle hovedretter.

Desserter

”Gateau Michaud” 

hybenrose-sorbet, vanilje iscreme brændt chokolade Nogen kalder den Gateau Marcel, vi opkalder den efter ” MM Le Chef” ham selv.

(æg,smør,Valrhona’s Guanaja 70%)

138 kr.

Mazarini’s kage 

med ganache på Fanø skibsrom og solbær sorbet.

(æg, smør, gluten, mandel)

130 kr.

Oste fra Unika & andre lokale osterier

(komælk, nødder, skimmel)

142 kr.

3 retter

400 kr.​

2 retter

358 kr​

Hovedret

272 kr.​

Vi forbeholder os retten til ændringer i menuen, alt efter tilgang og udbud.​

Kontakt os for bordreservation eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt