​A la carte menu

​Køkkenet er åbent for bestillinger fra 18-20.

Vi har ingen børneretter.

BORDRESERVATION ANBEFALES og PÅSKØNNES

Forretter​

Røget dyrekølle

med confiteret æg, ”trøffelmayo” og vinter salater og æg

138 kr.

Jordskokkesuppe

ovnpocheret Vesterhavs torsk med bakskuld crumble

(fisk, mælk)

150 kr.

Vegetarisk krydret/stærk

Julesalat med syltet figner, grillet hallumi og harissa

(mælk)

138 kr.

Hovedretter

Dagens fladfisk fra Vesterhavet

med soufflé af færøsk laks, Lyksvad Caviar, Alsacisk fiske-vinsauce, porre frité, æble og savoykål

(fisk, smør)

272 kr.

Mørbrad fra Naturkvæg 

med porter braiseret oksehale pakket i kål, Lune syltet vinter gulerødder og sauce Ambassadør 

272 kr.

”Vegetarisk” Rødbede/svampe-Boeuf

med lune syltet vintergulerødder, grønkålspure og bagte løg

(æg)

272 kr.

Der følger kartoffel med til alle hovedretter.

Desserter

Gateau Michaud” 

med appelsin, granatæble og nøddeisNogen kalder den Gateau Marcel, vi opkalder den efter ” MM ” Michel Michaud- ham selv.

(æg, smør, mælk, Valrhona’s Guanaja 70%)

138 kr.

Ris klatkage med polynesisk-vaniljeis

kirsebærlæder, orangeret hvidchokolade og Ambassadens kirsebærsauce

(æg, smør, mælk, gluten, nødder)

130 kr.

Oste fra Unika & andre lokale osterier

(komælk, nødder, skimmel)

142 kr.

3 retter

400 kr.​

2 retter

358 kr​

Hovedret

272 kr.​

Vores køkken er baseret på bæredygtighed og økologi,

vi bruger lokale og udenøs råvarer, produkter og leverandører

Vi forbeholder os retten til ændringer i menuen, alt efter tilgang og udbud.

Kontakt os for bordreservation eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt