​A la carte menu

​Køkkenet er åbent for bestillinger fra 18-20.

Vi har ingen børneretter.

BORDRESERVATION ANBEFALES og PÅSKØNNES

Forretter​

”Bresaola” af Fanø Angus fra Bente & Michael i Rindby

æblereduktion, bagte æbler og syrnet fløde

(mælk)

138 kr.

Ambassadørens Fiske-Musling Chowder

(bløddyr, fisk, fløde, selleri)

150 kr.

Rødbede i variation med nødder, salat og gedeost

(mælk, nødder)

138 kr.

Hovedretter

Dagens fisk fra Vesterhavet

med strandkrabbebisque bagt og knust pastinak og æble-syltet porre

(fisk, skaldyr, smør)

272 kr.

Smør stegt Naturkvægs mørbrad

med rødvins-svampesauce, skorzoner og andre rødder bagt i boghvede-øl crepe med krydderurter

(smør, æg)

272 kr.

Vegetarisk Dhal

med linser, raita, boghvede crepe, bagt og knust pastinak, rødder i æble

(selleri, mælk)

272 kr.

Der følger kartoffel med til alle hovedretter.

Desserter

Gateau Michaud” 

med kompot af bagte blommer og vanilje is Nogen kalder den Gateau Marcel, vi opkalder den efter ” MM ” Michel Michaud- ham selv.

(æg, smør, mælk, Valrhona’s Guanaja 70%)

138 kr.

Nøddebunde

i lag med lakrids is, bærsylt.

(æg, smør, mælk, gluten, nødder)

130 kr.

Oste fra Unika & andre lokale osterier

(komælk, nødder, skimmel)

142 kr.

3 retter

400 kr.​

2 retter

358 kr​

Hovedret

272 kr.​

Vores køkken er baseret på bæredygtighed og økologi,

vi bruger lokale og udenøs råvarer, produkter og leverandører

Vi forbeholder os retten til ændringer i menuen, alt efter tilgang og udbud.

Kontakt os for bordreservation eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt