Forretter
Citron rimmet bæredygtig laks,
råsyltet agurk, røget creme, krydderurter og maltchips
(fisk, gluten, mejeri)
140 kr.
”Carpaccio” af inderlår af Fanø Angus
Pocheret æg, krydderurter, salat og trøffel-pesto
(æg)
142 kr.
Fanø skinke, melon, brøndkarse og pinjekerner.
108 kr.
Vegetarisk Kold Tomat-pimentsuppe
grønt, den fede creme fraiche og sprødt brød
(vin, mejeri)
98 kr.
Hovedretter
Dagens Vesterhavs fangst tilberedt i højt humør
med sommerens grønsager, nye kartofler og
Ambassadørens fiske/muslingesauce.
(fisk, bløddyr, mejeri, vin)
288 kr.
Frilands Poulardbryst stegt med salvie
på frikassé af linser, urter og hønsefond
Flæk ærte hummus og Tabbouleh
(mejeri, vin, selleri)
268 kr.
Bouef af udvalgt oksemørbrad
med Estragon-creme, sauce Noir,
nye kartofler og sommer grønsager
(vin, æg, mejeri)
368 kr.
Vegetarisk Portobello bagt med Nordisk-pesto hertil,
Ragu af tomat, linser, urter og krydderurter,
Flækærtehummus og Tabbouleh
(selleri, vin, mejeri)
258 kr.
Sødt/Ost
Eton Mess Ambassadeur ”marengs, bær/frugt, fløde, sorbet”
(mejeri, æg, nødder)
108 kr.
Gateau Michaud ”chokolade/chokolade, orange, vaniljeis, bær/frugt”
(mejeri, æg)
120 kr.
Stivnet koldskål med knuste kammerjunker
bær/frugt og vanilje iscreme
(æg, mejeri, gluten)
100 kr.
3 slags Unika oste med sylt, sprødt og blødt
(mejeri, gluten, nødder, vin)
140 kr.