Aften menu
​ tilbydes fra d. 19.5-25.6

fra kl. 18.00

​Bordreservation anbefales og PÅSKØNNES

Aften menu

Forretter;

Kullerterrin & røget kuller mousse,

hvide asparges og salat

(fisk, mejeri, æg).

Grønne asparges, gammeldags bacon, æg og krydderurter.

​(mejeri, æg)

Hovedretter;​

Helleflynder bagt med persille crust

serveret med sauce Matelot, råsyltet fennikel, blomkål i variation og nye kartofler.

(fisk, tannin, gluten, mejeri)​

Steak af "dry aged" frilandsgris

serveret med rødvinsglace og morkelcreme, blomkåls gratin og nye kartofler.

(æg, mejeri, gluten, tannin)

Dagens Vegetariske

Spørg og vi deler gerne køkkenchefens hemmelighed.

Desserter;​

Råsyltet rabarber/jordbær

med stivnet naturmælks fløde,
​hyldeblomst gelé og crunch.

​(mejeri, gluten)

Chokolademarengs tærte med stikkelsbær i variation.

(gluten, æg, tannin)​

3 slags oste

med sødt, blødt og sprødt.

(mejeri, nødder, gluten, tannin)

3 retter 410 kr. / 2 retter 368 kr.

Hovedret 298 kr.

​En aften på Ambassaden

3-retters valgfri menu inkl. vores udvalgte vinmenu,
Kaffe/te​ og avec

688 kr. pr. cov.​

Kontakt os for bordreservation eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

Du bedes udfylde formularen manuel og IKKE med autogenererede oplysninger.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt