Forretter;
Kullerterrin & røget kuller mousse,
hvide asparges og salat
(fisk, mejeri, æg).
Grønne asparges, gammeldags bacon, æg og krydderurter.
(mejeri, æg)
Hovedretter;
Helleflynder bagt med persille crust
serveret med sauce Matelot, råsyltet fennikel, blomkål i variation og nye kartofler.
(fisk, tannin, gluten, mejeri)
Steak af "dry aged" frilandsgris
serveret med rødvinsglace og morkelcreme, blomkåls gratin og nye kartofler.
(æg, mejeri, gluten, tannin)
Dagens Vegetariske
Spørg og vi deler gerne køkkenchefens hemmelighed.
Desserter;
Råsyltet rabarber/jordbær
med stivnet naturmælks fløde,
hyldeblomst gelé og crunch.
(mejeri, gluten)
Chokolademarengs tærte med stikkelsbær i variation.
(gluten, æg, tannin)
3 slags oste
med sødt, blødt og sprødt.
(mejeri, nødder, gluten, tannin)
3 retter 410 kr. / 2 retter 368 kr.
Hovedret 298 kr.
En aften på Ambassaden
3-retters valgfri menu inkl. vores udvalgte vinmenu,
Kaffe/te og avec
688 kr. pr. cov.