​A la carte menu fra 29.4-23.5

​Køkkenet er åbent for bestillinger fra 18-20.

Vi har ingen børneretter, dog kan børn få 1/2 portion af retterne fra menukortet.

Vi kan ikke tilbyde UDE servering!​

Vi anbefaler som altid bordreservation, men det er ikke et krav fra torsdag den 6. maj

Fra 6 maj. må selskaber være optil 25 gæster/Private fester kan få udskænkning efter kl. 22

Vigtigt og husk : NEGATIVCORONATEST/CORONAPAS SKAL KUNNE FREMVISES !

Forretter​

Stenbiderrogn, boghvede blinis, Vadehavs østers, ramsløg og agurk. 120 kr.
​(fisk, skaldyr, boghvede)

Rillette af varm og kold røget øko. laks, salat, asparges og krydderurter 128 kr.
​(æg, mælk)

Marsklands skinke med grønne asparges, "djælvens æg" i porre rede. 120 kr.

(fisk, æg)

Hovedretter

Pighvar med Sauvignon Blanc/Granny Smith-glace,

variation af blomkål, pighvar fumé-sauce og nye kartofler 258 kr.

​(bløddyr, fisk, mælk, selleri, gluten, sulfitter)

  Mørbrad af dansk ungkvæg serveret med vårsvampesauce,

tærte med porre,  Comté, bacon og krydderurter og nye kartofler dertil 

salat af blomkål, spinat og ristede mandler.      258 kr.

​(mælk, æg, gluten, mandler og sulfitter)

Desserter

En hyldest til Michel Michaud og Valrhona-chokolade

serveret med sorbet,  bær og frugt 120 kr.

(æg, mælk)

Rabarber Crumbletærte

serveret med vin-syltet rabarber, "den fede fra Naturmælk" og vaniljeis. 120 kr.

(æg, mælk, gluten, nødder)

4 gode oste med sprødt og blødt 138 kr.

(mælk, gluten, sulfitter)

Prix fixe menu 440 kr. pr. cov.

Rillette af varm og kold røget øko. laks, salat, asparges og krydderurter 

​(fisk,æg, mælk)

​​oOo

Helstegt mørbrad af dansk ungkvæg serveret med vårsvampesauce,
​tærte med porre, Comté, bacon og krydderurter, nye kartofler samt
​ salat af blomkål, spinat og ristede mandler.

​(mælk, æg, gluten, mandler og sulfitter)

oOo

Rabarber Crumbletærte serveret med vin-syltet rabarber,
​"den fede fra Naturmælk" og vaniljeis. 

(æg, mælk, gluten, nødder)​

Vores køkken er baseret på bæredygtighed og økologi,

vi bruger lokale og udenøs råvarer, produkter og leverandører

Vi forbeholder os retten til ændringer i menuen, alt efter tilgang og udbud.

Appetizer/Vinpakker;

"Perlende vin & ganekilder" 1 gl. udvalgt mousserende vin og appetizer 120 kr. pr. cov.
​(sulfitter+ evt.)

"Den glade gæst" Vinpakke​ afstemt til menuen 3 gl. 260 kr. pr. cov.
​(sulfitter, gluten)

" God aften i godt selskab" Vinpakke afstemt til menuen

Perlende vin og ganekilder, 3 gl. under middagen, kaffe/te med sødt & sprødt. 500 kr. pr. cov.

(sulfitter, gluten, nødder +kan variere; spørg tjeneren)

Kontakt os for bordreservation eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt