Velkommen til Pia & Mads´ køkken

Kvalitet og smag er altid i højsædet, vi prioriterer i høj grad økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed i vores køkken.
​ Vi anbefaler og påskønner bordreservation. Vi er nemmest at få fat på i tidsrummet 10-12 eller 14-16.
I åbningstiden prioriterer vi vores gæster.

Allergier eller andre hensyn?
Giv os et kald eller skriv, hvis der er allergier eller andre hensyn, vi skal være opmærksomme på –
så vi kan klarlægge om det er hensyn, vi kan imødekomme på den aktuelle menu.
Vær
opmærksom på, at det kan medføre en merpris, da specialkost er dyrere i indkøb og kan kræve mere tid.

Vi kan ikke tilgodese allergier eller andre hensyn på dagen

Har du/I brug for andet, så tøv ikke med at kontakte os - gerne på skrift via hjemmesiden.

A la carte for oktober 4-13., 25-27.

(uge 42 har sin egen kartoffelfest menu)

Vi tilrettelægger løbende vores menuer efter udbud og  tilgang af råvarer,

så indimellem vil der forekomme tilpasninger og justeringer.

Forretter

Kold Røget øko. laks med perlespelt, æbler og urter

Rillette af fasan med råsyltet selleri vendt med valnødder

Hovedretter

Dansk hjort,

pastinak, Skånske linser og pære, rødvinssvampe sauce og kålrabi-kartoffel

Dagens Fangst fra havet,

pastinak, spinat, kartoffel og strandkrabbebisque

Ost & Sødt

2 slags Unika oste

Chokoladekagen (Gateau Marcel) med dagens hjemmelavet is og orangesauce.

Dagens dessert.

3-retters menu 400,- kr.

​2-retters menu 348 kr.

Hovedret; 288 kr.

Kaffe/te med hjemmelavet Sarah Bernhardt og småkager.​​78 kr.

​​

​Kontakt os for bordreservation eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

Du bedes udfylde formularen manuelt og IKKE med autogenererede oplysninger.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt