A la carte for oktober 4-13., 25-27.
(uge 42 har sin egen kartoffelfest menu)
Vi tilrettelægger løbende vores menuer efter udbud og tilgang af råvarer,
så indimellem vil der forekomme tilpasninger og justeringer.
Forretter
Kold Røget øko. laks med perlespelt, æbler og urter
Rillette af fasan med råsyltet selleri vendt med valnødder
Hovedretter
Dansk hjort,
pastinak, Skånske linser og pære, rødvinssvampe sauce og kålrabi-kartoffel
Dagens Fangst fra havet,
pastinak, spinat, kartoffel og strandkrabbebisque
Ost & Sødt
2 slags Unika oste
Chokoladekagen (Gateau Marcel) med dagens hjemmelavet is og orangesauce.
Dagens dessert.
3-retters menu 400,- kr.
2-retters menu 348 kr.
Hovedret; 288 kr.
Kaffe/te med hjemmelavet Sarah Bernhardt og småkager.78 kr.