Velkommen til Pia & Mads´ køkken

Kvalitet og smag er altid i højsædet, vi prioriterer i høj grad økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed i vores køkken.

​ Vi anbefaler og påskønner bordreservation. Vi er nemmest at få fat på i tidsrummet 10-12 eller 14-16.

I åbningstiden prioriterer vi vores gæster.

Allergier eller andre hensyn?

Giv os et kald eller skriv, hvis der er allergier eller andre hensyn, vi skal være opmærksomme på –

så vi kan klarlægge om det er hensyn, vi kan imødekomme på den aktuelle menu.
Vær
opmærksom på, at det kan medføre en merpris, da specialkost er dyrere i indkøb og kan kræve mere tid.
Vi kan ikke tilgodese allergier eller andre hensyn på dagen

Har du/I brug for andet, så tøv ikke med at kontakte os - gerne på skrift via hjemmesiden.

Køkkenet er åbent for bestillinger fra 18.00-20.30

kortet er gældende  for september.

Forretter;

Rå marineret Færøsk laks med tyttebær, salat og røget creme.

Røget inderlår af økologisk velfærds gris ​"Museth & Bertels Jambon de Noix"

med rødbede variation og syltet pære.

​​

Hovedretter;

Nordsø havkat bagt med citronmousseline og persille crust

hertil blomkål, dagens kartoffel og muslingesauce.

Mørbrad af gastro kalv
​svampesauce, friske bønner svøbt i grønt og  dagens kartoffel.


Ost & Sødt

2 slags Unika oste

Chokoladekagen - Gateau Marcel med hjemmelavet is og orangesauce.

Dagens dessert

3-retters menu 400,- kr.
​2-retters menu 348 kr.

Hovedret; 288 kr.

Kaffe/te med hjemmelavet Sarah Bernhardt og småkager.​​78 kr.

​Kontakt os for bordreservation eller andre forespørgsler​

​Bordbestilling anbefales og påskønnes.

Ring på 75 16 22 11 / 28 35 10 28

Vi svarer inden for 24 timer.

Du bedes udfylde formularen manuelt og IKKE med autogenererede oplysninger.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt