web badge wg 2016 17 0

Business Dinner/
Forretnings middag

Business Dinner på Ambassaden tirsdag, onsdag og torsdag -

mod forudbestilling 2 dage forinden og til min. 6 cov. 

Gør forretnings middagen til en særlig oplevelse og tag dine forretningeforbindelse med på en lille rejse.Stig ombord på færgen i Esbjerg og få et 12. min. mini Vadehavs krydstogt fra Energi- og Erhvervs Metropol Esbjerg til Nordby på Fanø. Gå herefter 8-12 min.( alt efter benlængde) igennem den historiske og romantiske by Nordby, man kan også tage turen ad Langelinie, tælle sæler, der ligger på Tørsand kun 25 m. fra kajen, men den tur plejer at tage lidt længere, da sælerne er meget fængslende.

Den globale verden er blevet en del både af arbejdsliv og privatliv, det gælder også spisevaner. Vi er bevidste om den mangfoldighed!
Så har du specielle ønsker til råvarer, der skal undgås eller er der vegetarer - så fortæl os det, når du reservere. Vi ved, hvor vigtig en sådan aften er i forretnings øjemed -  så jo mere vi ved, desto mere er vi klar og jo mere kan I bare hygge.

 

Logistik/tidsplan er vigtigt. Her er et eksempel; Færgen fra Esbjerg 17.30 eller 18.10. 12. min. Mini Vadehavskrydstogt i Nationalpark Vadehavet. 8 til 12. min gang gennem det historiske og romantiske bymiljø. Ankomst  Restaurant Ambassaden ekspl. kl. 17. 55. lækker middag, gode vine og godt selskab. Afgang fra os på Ambassaden kl. 21.15 eller 21.50 Færgen afgår f.eks. kl.21.30 eller 22.10 fra Nordby, ankomst Esbjerg 12 min efter. Men vi anbefaler gerne at kigge på www.faergen.dk, der findes altid opdateret sejltider.

 

Hvis du/I som virksomhed har lyst til at udforske, hvad Fanø også kan, så kig ind på www.visitfanoe.dk vi samarbejder med flere virksomheder på øen. Der alt fra musik på. www.realen.dk , Guided natur ture,  Bunkersturer, Blokart, MTB ture, Ølsmagning www.fanoebryghus.dk , Fodbold golf, www.fanoe-golf-links.dk og meget, meget mere for ikke at glemme Danmarks bedste badestrande
Vi er gerne sparrings partner, så spørg bare løs, der er masser af oplevelser som venter.


    6