Kære gæst

Velkommen hos os på Ambassaden

Vi elsker at lave mad, have gæster og mærke, at når vi gør et godt stykke arbejde, gør det en forskel. Vores målsætning er god mad med masser af smag både hos os i restauranten, men også når vi bringer maden ud af huset. Vi startede i det små tilbage i år 2000 med at lave små selskaber ved siden af vores fuldtidsarbejde og 2 små piger. Det greb om sig og vi tog chancen og lejede os ind i baglokalerne hos dengang Westend bageriet i Kongensgade, Esbjerg. Der var vi ca. 1 år, så solgte Kurt og Asta forretningen, og vi stod og manglede et sted at være til vores voksende forretning.
Vi blev spurgt om vi have lyst til at være forpagterpar af Sejstrup Forsamlingshus og det sagde vi ja til. På daværende tidspunkt boede vi i Bramming så det var nærliggende. Fra marts 2002 drev vi dette med store fester (100-150 cov.), som jo er kutyme på landet, samt mad ud af huset til selskaber i en radius af 40 km. Det var en travl tid med meget arbejde og små børn, men bestemt også en tid vi kigger tilbage på med masser af minder om dejlige mennesker og fantastiske oplevelser.
Vores veje skiltes dog med forsamlingshuset ́s bestyrelsen, og vi ledte efter nye græsgange i efteråret 2004. Maj 2005 købte vi Hovedgaden 57 i Nordby – det hed dengang Fru. Pille Ville. Her har vi været lige siden og befinder os rigtigt godt. Vi arbejder meget massivt i sommermånederne for alle de udefrakommende gæster og resten af året går sin gang med fester af en hver art samt specielle arrangementer. Vi har åbent året rundt.
Vi kan lide at være på dupperne, vi ved at hver enkelt af vores gæster har en helt speciel grund til at være vært og netop har valgt os som partner/ramme om en fest, komsammen, kursus m.v. Derfor gør vi os umage, for vi kan blive husket og i mange tilfælde blive valgt igen. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vores fundament er bygget på fra mund til mund, tillid er en vigtig faktor. Vi er personligt med hele vejen ved afholdelse et arrangement – Mads i køkkenet og Pia foran i restauranten.
Vores moralkodeks; du som gæst viser os tillid og den tillid giver vi gerne tilbage! Det har vi gjort sammen nu 15 år.
Kærlig hilsen

Lidt om Mads

Mads er vokset op i Nordsjælland og på Sydfyn. Mads har sejlet med Skoleskibet Danmark som koksmat. Er uddannet tjener og kok fra Hotel 3 Falke, Frederiksberg/København. Han har blandt andet været i køkkenerne hos; Hotel D’Angleterre, Cafe Carlton i Århus, M/S Ingrid Terkol, Chef kok ved generalkonsulatet i Chicago, Restaurant Kunstpavillonen, Josef Nielsen, Henne Kirkeby kro- Hans Beck Thomsen, Sønderho Kro – Niels og Birgit Sørensen, Café CHR. IX - Kalle Spangsberg, Sands – Grethe Johnsen samt Esbjerg Højskole.
Udover dette har Mads afholdt div. aftenskole undervisninger i madlavning både i Esbjerg og på Fanø. Fritiden bruges på familien og hunden Tess, venner og ikke mindst golfen.

Lidt om Pia

Pia er vokset op i Esbjerg. Pia er uddannet fysioterapeut i 1996 fra Holstebro og har arbejdet en del år ved Esbjerg Kommune. I løbet af sin studietid arbejdede Pia fast på Restaurant Bourgogne i Esbjerg samt hos Josef- Restaurant Kunstpavillonen.
I dag, udover at drive Ambassaden og være mor til to skønne teenagerpiger, sidder Pia i bestyrelsen i Fanø Brugsforening. Pia er aktivt medlem af Late Night komitéen i Nordby og Ren Ø gruppen på Fanø. Fritiden bruges på familien, hunden Tess, venner, pilates, løb og sumba.

Du finder os på

Restaurant Ambassaden
Hovedgaden 57, Nordby
6720 Fanø

Kontakt os på

Tlf.: +45 7516 2211
pia@ambassadenfanoe.dk
Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Copyright 2017 Restaurant Ambassaden. All Rights Reserved.