web badge wg 2016 17 0

MAJ AFTEN MENU 2017

Da vi er midt i Nationalpark Vadehavet, vil vi det omfang det er os muligt gøre brug af så mange råvarer fra producenter i vores enestående Verdens Naturarv region. Derfor kan menuen varierer fra uge til uge. 

Køkkenet er åbent fra 18-20.00. Det betyder, at vi ikke byder NYE gæster indenfor efter kl. 20.00

Bordreservation påskønnes

FORRETTER:

 

Kold aspargessuppe
med terrin af Atlanterhavs laks og urter. 96 kr.

 

Vestjysk lufttørret skinke
bøgehatte, vårurter og friteret æg. 100 kr.

 

Asparges
med hollandaise, frikse krydderurter, focaccia toast. (vegetarisk) 96 kr.

 

HOVEDRETTER:

 

Dagens Fisk
Dagens Fisk med passende tilbehør & fiskesauce. 198 kr.

 

Okse eller Varde Ådal lam 
serveret med passende tilbehør & sauce. 198 kr.

 

Vegatarisk hovedret
varierer efter tilgang af råvarer. Spørg tjeneren 178 kr.

 

DESSERTER:

 

"Cheesecake" lavet på fløde fra Naturmælk, lime og hvid chokolade
med rabarbergele og crunch. 94 kr.

 

Kold chokoladekage
med mousse af fyldig chokolade serveret med orangesorbet 98 kr.

 

Unika oste
med lidt godt fra krukker og glas serveret med brød. 100 kr.

 

Slow brewed Coffee (på jysk; kaffe uden grums) / Kusmi tea
med sødt og sprødt fra det søde køkken. 80 kr.