web badge wg 2016 17 0

MAJ BUFFET OG MENU

UD AF HUSET 2017


 Buffet min. 12 cov.

Røget hellefisk
med asparges og dild-emulsion.
 
Terrin af fritgående kylling 
med syltet vårsvampe og spæd spinat.
 
Forårs frikadeller 
med salat af quinoa, urter og krydderurter.
 
Kalve cuvetter langtids stegt
hertil spidskål vendt med rygeostcreme og karse, gulerøddeer marineret med citron og honning samt nye kartofler med blomkål og ramsløg.
 
Rabarber- mandel kage 
med chantilly creme.
 
Hjemmebagt brød og smør.  

254,- kr. pr. cov.+ levering

Ønskes buffeten i huset pålægges 12 % til cov. prisen

 

7

Menu min 8 cov.

Røget hellefisk
med asparges og dild-emulsion. Hertil hjemmebagt brød og smør
 
Kalve cuvetter langtids stegt
serveret med kalve-svampesauce, timbale af forårsløg, Vestkystost og krydderurter, sauté af majroe og gulerødder samt nye kartofler med blomkål og ramsløg.
 
Rabarber- mandel kage 
med chantilly creme.
 

 3 retter 232,- kr. 2 retter 200 kr. pr. cov. + levering

Ønskes forretten anrettet på talleken + 4 kr. pr. cov.

Ønskes menuen serveret i restauranten pålægges 50 kr. pr. cov

 

Levering


Levering i Nordby 140 kr.
Levering: Rindby, Fanø Bad 160 kr.
Levering: Sønderho 176 kr.
Fastlandet   forhør om pris
Servicen returneres samlet & rengjort.

Vi er også leveringsdygtige i gode vine til favorable vinhandlerpris. Der afregnes for de vine som er i anbrud. Forhør nærmere for et godt tilbud! Vi kan levere hvidvinen afkølet i termokasser, lige til at åbne.
Ring og hør nærmere på 7516 2211 / 2835 1028.

Med venlig hilsen

Pia & Mads Lindquist