web badge wg 2016 17 0

Klassiske hovedretter & desserter

Retter ud af huset fra det klassiske danske torvekøkken

 (det betyder, at vi ændrer på grønsager og garniture alt efter sæson) 

Min. 15 cov.

Braiseret Dansk kalv
Braiseret Dansk kalv serveret med sæsonens grønsager og kartofler, hertil relish/kompot og gammel daws kalveflødesovs.

148,- kr.

Helstegt Black Angus okse cuvetter
Helstegt Black Angus okse cuvetter med bagt kartoffel hertil krydderurtecreme, tomatsalat, torvets udbud af salater /urter og
syrnet dressing

152,- kr.
Unghanebryst
Unghanebryst stegt med mild rygeoste-krydderurtecreme serveret med Farmors agurkesalat, sæsonens grønsager, kartofler og sauce Danoise
148,- kr.

Lobes coves
Lobes coves(labskovs) med hjemmesyltet rødbeder, vores rugbrød, rigeligt smør og purløg

 100,- kr.

Sprængt oksebryst
Sprængt oksebryst serveret med stuvet kål, kartofler og vores rødbeder 

 100,- kr.
Ambassadens sprængte kalkunbryst
Ambassadens sprængte kalkunbryst, serveret med citronsovs, sæsonens udbud af grønsager og kartofler 
108,- kr.
Bøgerøget Grisekam
Bøgerøget Grisekam serveret med urteestragonsauce, torvets grønsager og kartoffel
 104,- kr.
Slagterens Hamburgerryg
Slagterens Hamburgerryg serveret med grønsagsfrikassé og kartofler
96,- kr.
Mama Rosas Lasagne
Mama Rosas Lasagne med sprøde salater og urter samt landbrød og smør
96,- kr. 
Dessert (portions anrettet)  
Citronfromage, Fløderand, Æblekage, Tira Misu eller Rubinsteinkage.  32,- kr. pr. cov.

Skulle der være noget helt andet du/I tænker på så lad os give et bud.

3