web badge wg 2016 17 0

JUNI AFTEN MENU 2017

Da vi er midt i Nationalpark Vadehavet, vil vi det omfang det er os muligt gøre brug af så mange råvarer fra producenter i vores enestående Verdens Naturarv region. Derfor kan menuen varierer fra uge til uge. 

Køkkenet er åbent fra 18-20. Bordreservation påskønnes

 

FORRETTER:

 

Friske asparges
med rygeost, urter og vadehavs rejer. 100 kr.

 

Carpaccio af Vadehavskvæg
med friske asparges, æg og krydderurter. 118,- kr.

 

Korinther agurkesuppe
vegetarisk - kokken  Mads er vokset op i Korinth. 88,- kr.

 

HOVEDRETTER:

 

Dagens Fisk
Dagens Fisk med passende tilbehør, kartofler & fiskesauce. 198 kr.

 

Kødet
Okse eller sommerbuk alt efter tilgang, serveret med god sauce, lækkert tilbehør efter sæson. 198 kr.

 
Vegetarisk hovedret
varierer alt efter tilgang af råvarer. Spørg betjeningen 180 kr.
 

DESSERTER:

 

Jordbær
Jordbær i variation ( også chokolade, citron m.m.) 98,- kr.

 

Rabarber
Rabarber trifli  Royal. 92 kr.

 

unika Oste
med lidt godt fra krukker og glas samt brød. 100 kr.

 

Slow brewed coffee (på jysk; kaffe uden grums)/ Kusmi tea
med sødt og sprødt fra det søde køkken 80,- kr.

 

02