Hovedretter og desserter

Retter ud af huset fra det klassiske danske torvekøkken. Det betyder, at vi ændrer på grønsager og garniture alt efter sæson.
Min. 15 COV.
  • Braiseret Dansk kalv
    Kr. 148,-
    Braiseret Dansk kalv serveret med sæsonens grønsager og kartofler, hertil relish/kompot og gammel daws kalveflødesovs.
  • Helstegt Black Angus okse cuvetter
    Kr. 152,-
    Helstegt Black Angus okse cuvetter med bagt kartoffel hertil krydderurtecreme, tomatsalat, torvets udbud af salater /urter og syrnet dressing
  • Unghanebryst
    Kr. 148,-
    Unghanebryst stegt med mild rygeoste-krydderurtecreme serveret med Farmors agurkesalat, sæsonens grønsager, kartofler og sauce Danoise
  • Lobes coves
    Kr. 100,-
    Lobes coves(labskovs) med hjemmesyltet rødbeder, vores rugbrød, rigeligt smør og purløg
  • Sprængt oksebryst
    Kr. 100,-
    Sprængt oksebryst serveret med stuvet kål, kartofler og vores rødbeder
  • Ambassadens sprængte kalkunbryst
    Kr. 108,-
    Ambassadens sprængte kalkunbryst, serveret med citronsovs, sæsonens udbud af grønsager og kartofler
  • Bøgerøget Grisekam
    Kr. 104,-
    Bøgerøget Grisekam serveret med urteestragonsauce, torvets grønsager og kartoffel
  • Slagterens Hamburgerryg
    Kr. 96,-
    Slagterens Hamburgerryg serveret med grønsagsfrikassé og kartofler
  • Mama Rosas Lasagne
    Kr. 96,-
    Mama Rosas Lasagne med sprøde salater og urter samt landbrød og smør

Dessert (portions anrettet)

  • Citronfromage, Fløderand, Æblekage, Tira Misu eller Rubinsteinkage.
    Kr. 32,- pr. cov.
Skulle der være noget helt andet du/I tænker på så lad os give et bud.

Du finder os på

Restaurant Ambassaden
Hovedgaden 57, Nordby
6720 Fanø

Kontakt os på

Tlf.: +45 7516 2211
pia@ambassadenfanoe.dk
Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Copyright 2017 Restaurant Ambassaden. All Rights Reserved.