web badge wg 2016 17 0

Fest & Selskabs Gourmetmenuer


Vi kan have op til 70 cov. i restauranten.

Gourmetmenuer til fester, møder og div. arrangemeter. Fastpris fra 700,- kr. alt. inkl. se mere nederst på siden.

Min. 20 cov.

Gå ind under det kvartal du ønsker at afholde dit/jeres arrangement i og sammensæt menuen

Menuer gældende for januar, februar og marts

Foretter:

 
Nordsø Torsk  a la Russe
rødbede,capers, blinis og æg
 

Ambassadørens fiskesuppe
serveret med Verterhavsfisk og urter.

 

Hovedretter:

 
Krohjort i svampesvøb
serveret med gulerods/ingefærsflan, sauteé af jordskokker og skalotteløg, gourmet kartoffel og sauce Chasseur
 
Oksemørbrad Wellington
rodfrugtstimbale, pomme Lyonnaise og sauce Madeira.
 

Desserter:

 
Æblefinancier
hertil æblesalat, frossen hvid chokolade parfait og solbærsauce
 
Passionsfrugts chokolade bavorais
Serveret med eksotisk frugt salat
 

selskab-1

Menuer gældende for april, maj og juni

Forretter:

 
Vesterhavs fladfisk
bagt med krydderurtemousseline hertil serveres spinatsalat, smørcroutons og aioli.
 
Asparges i pandekage af Fanø Øl og Ølandshvede
sauce mousseline med friske krydderurter og lokal kammerskinke.
 

Hovedretter:

 
Gourmet kalvefilet
Spidskål bagt med Jernved Brie/krydderurter, syltet rabarber, nye kartofler samt kalvesky
 
Dansk unghanebryst
stegt med krydderurtetekstur hertil Mormors agurksalat, grønsags sauteé,nye kartofler og Sauce Danois.
 

Desserter:

 
Rabarbertærte
med frossen hvid chokolade parfait og dagens bær ode.
 
Citronfromage
 Kusmi te iscreme, mandelcitron kage og dagens bær ode.
 

 selskab-2

Menuer gældende for juli, august og september

 

Foretter:

 
Vesterhavs fisk med persillecrust
på safran-nøgenbyg"grød" med urter(kold eller varm alt efter vejret)
 
Koldrøget Laks og Lyksvad Caviar
serveret på boghvede blinis, creme doublé og mild  rødløg-relish.
 

Hovedretter: 

 
Krogmodnet Oksehøjrebsfilet
serveret med lille romersk tomattærte, sommerløg, kartofler og sauce Piemonte.
 
Kalvemørbrad
Zucchini-frittata, kartofler, Remy' ratatouille og kalve estragon-glace
 

Desserter:

 
"Hindbær tira misu"
med fersken salat og sommerens is.
 
Citron kvarkkage
med solbærsauce, friske bær og frossen vanilje parfait.
 

3

 

Menuer gældende for oktober,november og december.

 

Forretter:

 
Terrine af and og pistacie
sprød salat, crouton og sauterne gelé.
 
Bisque af Strandkrabbe/Jomfruhummer
porre og Vesterhavs fisk
 

Hovedretter:

 
Dagens vildt
serveret med majsflan, jordskokke sauteé, Skovsvampe sauce og kartoffel kroketter.
 
Helstegt oksefilet
øl-braiseret grisekæbe på Chou croûte, rodfrugt i butterdej og Ambassadørens okse-rødvinssauce.
 

Desserter:

 
Gateau Marcel (fransk chokoladekage)
med bærkompot og frossen vanlije parfait.
 
Stout Pandekage bagt med æblechutney
kanelis på Nøgenbyg-grød
 

 

Priser


Vi har sammensat menuer i sæsonner - vælg 3 retter fra den enkelte sæson (forret, hovedret & dessert)

3 retters gourmetmenu pris pr. cov. 380 kr. ved min. 20 cov.  

Gourmet fest arrangement Pr. cov. 700 kr 6 timers arrangement (i tidsrummet 18-24)
(døren åbnes 17.50 og alle gæster skal have forladt vores lokale kl. 24.00);
dette inkluderer:opdækning, Velkomst (f.eks.Cremant/Cava, GT, Aperol) 3 retters Gourmet sæson menu( se ovenfor), fri hvid- og rødvin, øl, koldt Fanøvand, kaffe med hjemmelavet sødt, cognac/Avec eller likør til kaffen. Alt udskænkning stopper 30 min. før festens sluttidspunkt

 

All inclusive er som overstående inkl. fribar efter kaffen (øl, vand, vin, gin, wishkey, rom,vodka) samt natmad (natmaden serveres 1 time før festens sluttidspunkt). 7 timers (i tidsrummet 18.00-01.00) 860 kr. pr. cov.

 
 Ønskes arrangementet udvidet koster dette 66 kr. pr. indbudt gæst pr. påbegyndt time. 1/2 time 38 kr. pr. indbudt gæst pr. time.  
 Ønskes fri bar i ekstra timer - forhør om pris.