Fest & selskabs gourmetmenuer

Vi kan have op til 70 cov. i restauranten. Gourmetmenuer til fester, møder og div. Arrangemeter. Fastpris fra 700,- kr. alt. inkl. Se mere nederst på siden.
Min. 20 cov. Vælg her på siden det kvartal du ønsker at afholde dit/jeres arrangementI og sammensæt menuen.

JANUAR, FEBRUAR OG MARTS

Forretter

  • Nordsø Torsk a la Russe

    rødbede,capers, blinis og æg

  • Ambassadørens fiskesuppe

    serveret med Verterhavsfisk og urter.

Hovedretter

  • Krohjort i svampesvøb

    rødbede,capers, blinis og æg

  • Oksemørbrad Wellington

    rodfrugtstimbale, pomme Lyonnaise og sauce Madeira.

Desserter

  • Æblefinancier

    hertil æblesalat, frossen hvid chokolade parfait og solbærsauce

  • Passionsfrugts chokolade bavorais

    Serveret med eksotisk frugt salat

APRIL, MAJ OG JUNI

Forretter

  • Vesterhavs fladfisk

    bagt med krydderurtemousseline hertil serveres spinatsalat, smørcroutons og aioli.

  • Asparges i pandekage af Fanø Øl og Ølandshvede

    sauce mousseline med friske krydderurter og lokal kammerskinke.

Hovedretter

  • Gourmet kalvefilet

    Spidskål bagt med Jernved Brie/krydderurter, syltet rabarber, nye kartofler samt kalvesky

  • Dansk unghanebryst

    stegt med krydderurtetekstur hertil Mormors agurksalat, grønsags sauteé,nye kartofler og Sauce Danois.

Desserter

  • Rabarbertærte

    med frossen hvid chokolade parfait og dagens bær ode.

  • Citronfromage

    Kusmi te iscreme, mandelcitron kage og dagens bær ode.

JULI, AUGUST OG SEPTEMBER

Forretter

  • Vesterhavs fisk med persillecrust

    på safran-nøgenbyg"grød" med urter(kold eller varm alt efter vejret)

  • Koldrøget Laks og Lyksvad Caviar

    serveret på boghvede blinis, creme doublé og mild rødløg-relish.

Hovedretter

  • Krogmodnet Oksehøjrebsfilet

    serveret med lille romersk tomattærte, sommerløg, kartofler og sauce Piemonte.

  • Kalvemørbrad

    Zucchini-frittata, kartofler, Remy' ratatouille og kalve estragon-glace

Desserter

  • "Hindbær tira misu"

    med fersken salat og sommerens is.

  • Citron kvarkkage

    med solbærsauce, friske bær og frossen vanilje parfait.

OKTOBER,NOVEMBER OG DECEMBER

Forretter

  • Terrine af and og pistacie

    sprød salat, crouton og sauterne gelé.

  • Bisque af Strandkrabbe/Jomfruhummer

    porre og Vesterhavs fisk

Hovedretter

  • Dagens vildt

    serveret med majsflan, jordskokke sauteé, Skovsvampe sauce og kartoffel kroketter.

  • Helstegt oksefilet

    øl-braiseret grisekæbe på Chou croûte, rodfrugt i butterdej og Ambassadørens okse-rødvinssauce.

Desserter

  • Gateau Marcel (fransk chokoladekage)

    med bærkompot og frossen vanlije parfait.

  • Stout Pandekage bagt med æblechutney

    kanelis på Nøgenbyg-grød

Priser

Vi har sammensat menuer i sæsonner - vælg 3 retter fra den enkelte sæson (forret, hovedret & dessert)

3 retters gourmetmenu pris pr. cov. 380 kr. ved min. 20 cov.

Gourmet fest arrangement Pr. cov. 700 kr 6 timers arrangement (i tidsrummet 18-24 - døren åbnes 17.50 og alle gæster skal have forladt vores lokale kl. 24.00)
Dette inkluderer:opdækning, Velkomst (f.eks.Cremant/Cava, GT, Aperol) 3 retters Gourmet sæson menu( se ovenfor), fri hvid- og rødvin, øl, koldt Fanøvand, kaffe med hjemmelavet sødt, cognac/Avec eller likør til kaffen. Alt udskænkning stopper 30 min. før festens sluttidspunkt.

All inclusive er som overstående inkl. fribar efter kaffen (øl, vand, vin, gin, wishkey, rom,vodka) samt natmad (natmaden serveres 1 time før festens sluttidspunkt). 7 timers (i tidsrummet 18.00-01.00) 860 kr. pr. cov.

Derudover...

Ønskes arrangementet udvidet koster dette 66 kr. pr. indbudt gæst pr. påbegyndt time. 1/2 time 38 kr. pr. indbudt gæst pr. time. Ønskes fri bar i ekstra timer - forhør om pris.

Du finder os på

Restaurant Ambassaden
Hovedgaden 57, Nordby
6720 Fanø

Kontakt os på

Tlf.: +45 7516 2211
pia@ambassadenfanoe.dk
Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Copyright 2017 Restaurant Ambassaden. All Rights Reserved.