web badge wg 2016 17 0

Barnedåbsmenuer og buffeter 

barnedaab

Søndage og helligdage - 5 timers arrangement.

Vi har nogle gode forslag til at holde barnets første fest i hyggelige omgivelser og med masser af god smag.

Puslebord forefindes

Forretter:

 
Tarteletter
Høns i asparges
 
Tunmousse pakket i pandekage
Tunmousse pakket i pandekage serveret med sæsonens marinerede urter Sprød salat vendt i citronfløde serveret med rejer og hvidløgsristet crouton.
 
Lokal lufttørret skinke
med torvets salater, urter og pesto og hjemmelavet crouton.
 

Hovedretter:

 
Gammeldags oksesteg
serveret med torvets udbud af grønsager, bærkompot, persillekartofler og skysauce.
 
Vesterhavs fisk bagt i urtemousseline og butterdej
serveret med torvets udbud af grønsager, Rieslings-sennepssauce, persillekartofler
 
Langtids stegt kalvelår
serveret med urte-estragonsauce, spinatflan, torvets udbud af grønsager og ristede kartofler.
 
Unghanebryst
bagt med bacon og persille, serveret med vores agurkesalat, torvets udbud af grønsager, persillekartofler og flødeskysauce
 

Desserter:

 
Tærte
med sæsonens frugt og bær serveret med creme fraiche og flødeskum.
 
Belle Helené 
med hvidvins-anissyltet pære, frossen vaniljeparfait og chokoladesauce.
 
Æblekage ambassadeur
 hjemmelavet æblekompot, makron, kys, søde ord og flødeskum.
 
Min. 15. kuv. 3 retter 260,- kr. 2 retter 220,- kr.  

 barnedaab

Buffet nr. 1 min. 20 cov.

 

Sild
Æg og rejer
Fiskefrikadeller med krydderurteremoulade.
Høns i asparges med tarteletter
Frikadeller med hjemmesyltede rødbeder
Grønsagstærte 
2 slags salater med sæsonnens udbud af grønt.
Okse cuvette
Flødekartofler
Chokoladekage og hjemmelavet frossen parfait.
Hjemmebagt rugbrød, hvedegrovbrød og smør.

barn2
280,- kr. pr. cov. 
Spørg evt. efter børnepris

 

Buffet nr. 2 min. 20 cov.

 

Terrin af Nordsø fisk på nøgenbygsalat og krydderurter
Chicken curry (kylling i karry med urter) og naanbrød
Fuldkornstærte med porre og cheddar
Mørbrad bagt i basilikumsfars og butterdej
Torvets friske salater med urter mirepoix og dressing
Romersk pasta salat med basilikum m.m.
Pom Lyonnaise (fløde kartoffel med bacon, løg og urter)
Hjemmebagt brød og smør.
Nougatfromagekage på mandelbund med månedens frugter i lage.

 

Pris pr. cov 250,- kr.

Spørg evt. efter børnepris.
Hvis der skulle være specielle ønsker, er vi altid klar til at hjælpe med få dagen til at blive en minderig oplevelse.

mindre