Barnedåbs menu og buffet

SØNDAGE OG HELLIGDAGE - 5 TIMERS ARRANGEMENT

Vi har nogle gode forslag til at holde barnets første fest i hyggelige omgivelser og med masser af god smag.

Vi kan ikke tilbyde puslebord, men har 4 højstole til fri afbenyttelse.

Forretter

  • Tarteletter
    Høns i asparges
  • Røget lakse mousse pakket i Fanø øl pandekage

    Røget lakse mousse pakket i pandekage serveret med sæsonens marinerede urter Sprød salat vendt i citronfløde serveret med rejer og hvidløgs ristet crouton.

  • Lokal lufttørret skinke
    med torvets salater, urter og pesto og hjemmelavet crouton.

Hovedretter

  • Gammeldags oksesteg
    serveret med torvets udbud af grønsager, bærkompot, persillekartofler og skysauce.
  • Vesterhavs fisk bagt i urtemousseline og butterdej

    serveret med torvets udbud af grønsager, Alsace vin-sauce og kartofler

  • Gourmet kalv

    serveret med urte-estragonsauce, spinatflan, torvets udbud af grønsager og ristede kartofler.

  • Unghanebryst
    bagt med bacon og persille, serveret med vores agurkesalat, torvets udbud af grønsager, persillekartofler og flødeskysauce

Desserter

  • Tærte
    med sæsonens frugt og bær serveret med creme fraiche og flødeskum.
  • Citronfromage

    med hindbær sauce og mandel sprødt.

  • Æblekage ambassadeur

    hjemmelavet æblekompot, makron, kys og flødeskum.

Min. 15. kuv. 3 retter 288,- kr. 2 retter 258,- kr.

Buffetter

BUFFET NR. 1 MIN. 20 COV.

  • Sild
  • Æg og rejer
  • Fiskefrikadeller med krydderurteremoulade.
  • Høns i asparges med tarteletter
  • Frikadeller med hjemmesyltede rødbeder
  • Grønsagstærte
  • 2 slags salater med sæsonnens udbud af grønt.
  • Nordisk Porchetta (filet af gris med urter)

  • Flødekartofler
  • Chokoladekage og hjemmelavet frossen parfait.
  • Hjemmebagt rugbrød, hvedegrovbrød og smør.

PRIS 258 KR. PR. VOKSEN COV.

BUFFET NR. 2 MIN. 20 COV.

  • Kold røget dansk laks serveret med bygsalat og krydderurter.

  • Lille rejecocktail

  • Paupiette af Vesterhavs a al Florentine

  • Fuldkornstærte af sæsonens grønsager m.m.

  • Helstegt Freygaard oksefilet

  • Torvets friske salater med urter mirepoix og dressing
  • Cremet pasta salat med friske krydderurter og grønt efter sæson

  • Pom Lyonnaise (fløde kartoffel med bacon, løg og urter)

  • Nougatfromagekage på mandelbund med månedens frugter i lage.
  • Hjemmebagt grovbrød og smør

PRIS 300 KR. PR. VOKSEN COV.


Du finder os på

Restaurant Ambassaden
Hovedgaden 57, Nordby
6720 Fanø

Kontakt os på

Tlf.: +45 7516 2211
pia@ambassadenfanoe.dk

Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Copyright 2017 Restaurant Ambassaden. All Rights Reserved.