Barnedåbsmenu og buffet

SØNDAGE OG HELLIGDAGE - 5 TIMERS ARRANGEMENT

Vi har nogle gode forslag til at holde barnets første fest i hyggelige omgivelser og med masser af god smag. Puslebord forefindes.

Forretter

  • Tarteletter
    Høns i asparges
  • Tunmousse pakket i pandekage
    Tunmousse pakket i pandekage serveret med sæsonens marinerede urter Sprød salat vendt i citronfløde serveret med rejer og hvidløgsristet crouton.
  • Lokal lufttørret skinke
    med torvets salater, urter og pesto og hjemmelavet crouton.

Hovedretter

  • Gammeldags oksesteg
    serveret med torvets udbud af grønsager, bærkompot, persillekartofler og skysauce.
  • Vesterhavs fisk bagt i urtemousseline og butterdej
    serveret med torvets udbud af grønsager, Rieslings-sennepssauce, persillekartofler
  • Langtids stegt kalvelår
    serveret med urte-estragonsauce, spinatflan, torvets udbud af grønsager og ristede kartofler.
  • Unghanebryst
    bagt med bacon og persille, serveret med vores agurkesalat, torvets udbud af grønsager, persillekartofler og flødeskysauce

Desserter

  • Tærte
    med sæsonens frugt og bær serveret med creme fraiche og flødeskum.
  • Belle Helené
    med hvidvins-anissyltet pære, frossen vaniljeparfait og chokoladesauce.
  • Æblekage ambassadeur
    hjemmelavet æblekompot, makron, kys, søde ord og flødeskum.
Min. 15. kuv. 3 retter 260,- kr. 2 retter 220,- kr.

Buffetter

BUFFET NR. 1 MIN. 20 COV.

  • Sild
  • Æg og rejer
  • Fiskefrikadeller med krydderurteremoulade.
  • Høns i asparges med tarteletter
  • Frikadeller med hjemmesyltede rødbeder
  • Grønsagstærte
  • 2 slags salater med sæsonnens udbud af grønt.
  • Okse cuvette
  • Flødekartofler
  • Chokoladekage og hjemmelavet frossen parfait.
  • Hjemmebagt rugbrød, hvedegrovbrød og smør.

BUFFET NR. 2 MIN. 20 COV.

  • Terrin af Nordsø fisk på nøgenbygsalat og krydderurter
  • Chicken curry (kylling i karry med urter) og naanbrød
  • Fuldkornstærte med porre og cheddar
  • Mørbrad bagt i basilikumsfars og butterdej
  • Torvets friske salater med urter mirepoix og dressing
  • Romersk pasta salat med basilikum m.m.
  • Pom Lyonnaise (fløde kartoffel med bacon, løg og urter)
  • Hjemmebagt brød og smør.
  • Nougatfromagekage på mandelbund med månedens frugter i lage.

Du finder os på

Restaurant Ambassaden
Hovedgaden 57, Nordby
6720 Fanø

Kontakt os på

Tlf.: +45 7516 2211
pia@ambassadenfanoe.dk
Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Copyright 2017 Restaurant Ambassaden. All Rights Reserved.