web badge wg 2016 17 0

Sankt Hans aften fredag den 23 juni


Traditionen tro byder vi midsommeren velkommen med nedenstående menu
fra kl. 18.00. 
Bordreservation nødvendigt

 Vadehavs fisk og sandrejer
i vol au vent med hvide og grønne saparges serveret med sommerlig sauce hollandaise
.

 

Kalvemørbrad på ærtepure
med grønt fra urtehaven, nye kartofler og rødvinssky med sommersvampe

 

En hyldest til jordbæret
"fast, flydende, frossen, sprødt og skønt"

 

3 retter 342 kr, 2 retter 300 kr., hovedret 258 kr.

 

Velkomst Midsommer Ginfizz
"Asparges vinen" Muscat fra Wehrle i Alsace egen import!

Fleurie, Granit Roses,
Lafont, beaujolais til kalven.

Moscato d´Asti, Ca´del Baio til jordbæret

Bloksbjerg pris Vinmenu  pr. cov. 220 kr.

 

12